2789
عنوان

دلتنگی کربلا

328 بازدید | 17 پست

خیلی بیتابم برم کربلا.. امام حسین نمیطلبه خیلی خیلی بیتابم امیدوارم به قلبم آرامش بده ای کاش همین ماه طلبیده میشدم

هزینه ش برای هردومون زیاده کلی قسط داریم کلی هزینه دادیم برای ازمایش دستمون خالیه 

نمیدونم چکار کنم همش فکر میکنم میمیرم و کربلارو نمیبینم

ای کاش جایی بود با نصف هزینه میبردن😭😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ان شاالله بزودی زود روزیت میشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

این آیه رو بخون مداومت کن به لطف خدا حتما میری کربلا

من که امتحان کردم جواب داد

خداروشکر https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://zohornazdike.kowsarblog.ir/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85n-1&ved=2ahUKEwiRqt_P1bSAAxW1xgIHHaiMD7cQFnoECCMQAQ&usg=AOvVaw1cl0XcQLLTKCN9g0tyPzQS

دلم برات تنگ شده حسین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله بزودی زود روزیت میشه

انشالله مگه نمیگن دلت بشکنه میری من که دلم چندساله میشکنه چرا طلبیده نمیشم

یادمه بچه بودم خاک کربلا رو اورده بودن خونمون یکمشو نگهداشتم چقدر گریه میکردم سرنماز کنارم بود همیشه ولی تا الان نتونستم برم 😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

هعی منم دارم دق میکنم حالا من هزینه شو دارم خانوادم نمیزارن

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
این آیه رو بخون مداومت کن به لطف خدا حتما میری کربلا من که امتحان کردم جواب داد خداروشکر  htt ...

ممنونم خداروشکر که روزیتون بوده

هعی منم دارم دق میکنم حالا من هزینه شو دارم خانوادم نمیزارن

چرا‌اخه؟

من اکه هزینشو داشتم همین‌فردا میرفتم 

حیف دستم نمیرسه حیف صد حیف😭😭😭😭

ممنونم خداروشکر که روزیتون بوده

ممنون انشالله روزی شمام میشه

هر روز این آیه رو بخون حتی شده روزی یه بار

ولی با اعتقاد بخون

رفتی زیارت منم فراموش نکن

دلم برات تنگ شده حسین

چرا‌اخه؟ من اکه هزینشو داشتم همین‌فردا میرفتم  حیف دستم نمیرسه حیف صد حیف😭😭😭😭

چون مجردم 😔 خودشونم باهام نمیاین تنها هم نمیزارن برم بارها دعوا کردیم سر همین موضوع همین الانم دعوا کردیم نمیزارن💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

ولی باور کن اگر بطلبه حتی اگر پول هم نداشته باشی میری من یه سری وقتا شده پول نداشتم حتی ولی جور شده رفتم مشهد انشالله به زودی بطلبن بری ❤️

چون مجردم 😔 خودشونم باهام نمیاین تنها هم نمیزارن برم بارها دعوا کردیم سر همین موضوع همین الانم دعوا ...

عزیزم از پروفایلت فک کردم متاهلی..انشالله روزیت میشه 

انشالله مگه نمیگن دلت بشکنه میری من که دلم چندساله میشکنه چرا طلبیده نمیشم یادمه بچه بودم خاک کربلا ...

ان شاالله بری بیایی تازه اونوقت میفهمی دلتنگ کربلا یودن چیه بال بال میزنی که بازم بری

توسل به حضرت رقیه برای رفتن به کربلا خیلی مجربه ..هر روز زیارت نامه حضرت رقیه رو بخون چند خطه بعد بگو بی بی کوچولو برات کربلای منو بده خیلی زود میری ان شاالله

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

انشاالله هم من هم شما و هم همه ی دوسداران کربلا طلبیده بشن 😭

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
عزیزم از پروفایلت فک کردم متاهلی..انشالله روزیت میشه 

نه عکسو دوست داشتم همینجوری گذاشتم 

انشالله همچنین ❤️