خانما نظرتون و دوس دارم بدونم. اگر پسر ۲۷ ساله و دختر ۳۵ ساله باشه. علاقه هم باشه بینشون. پسر قصدش جدی باشه و شخصیتها و اخلاق دو طرف تقریبا تناسب داشته باشه تایید می کنید واسه ارتباط و ازدواج؟ تجربیاتتون و میگید؟
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیر چند سال دیگه خانومه بچه میاره شکسته میشه پسره هم بادش میخوابه تازه میبینه که عهه زنش بیشتر شبیه مادرشه تا همسرش و ....
اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
من فامیل نزدیکم از شوهرش بزرگتر بود خوشبخت نشد آخرم فوت شد خانوم مرده مونده و بچه ها🤧
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
عزیزم حالا دور از رابطه شمااااا ولی ما تو فامیلمون تجربشو داریم پسره تا تقی به توقی خورد ول کرد رفت ...
منم خواستگار داشتم دو سال کوچکتر سر هر چی بهونه میاورد آخرم رفت. ولی این خیلی ثابت قدمه ظاهرا... همینش باعث شده یکم جدی بگیرمش. کلا به خاطر ظاهر ریزنقشم اکثر خواستگارام از خودم کوچکترن و نمیدونم چکار کنم