2777
2789
عنوان

خشکی مو

290 بازدید | 11 پست

سلام من موهام بیش از حد خشکه جوری که شونه میزنم 5 دقیقه بعد موهام بهم بدجور میچسبه یجورایی از خیلی وقت پیش اینجوریم 1 سالو نیم پیش هم کراتین کردم،میخوام یه ماسک مو با قیمت مناسب بهم معرفی کنین که واقعا جواب گرفتین و واقعا موهاتونو صاف کرده🤦🏻‍♀️خواهشا بگین نیاز دارم واقعا موهام خشکه(:،و اینکه روغن هم ۵ تا خریدم ولی هیچکدوم ب موهام نمیخورن ب مویه بقیه هم زدم بیشتر خشک میکنن اصلا نمیدونم واس تاریخ انقضاشه یا چی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه این حجم خشکی بنظرم برو دکتر یه ازمایش کلی بده احتمال زیاد مشکلات درونی داری که رو موهات اثر گذاشته زیر نظر پزشک ویتامین و مکمل مصرف کن بعد دنبال ترمیمات سطحی و شامپو و اینا باش، منم اینطوری بودم هنوزم هستم ولی کمتر، ماسک مو ندارم اما یه شامپو استفاده میکنم که توش یه محلول میریزم قاطی میکنم یه حالت دارویی داره و تا الان چند وقته استفاده کردم خوب بود و موهامو نرم تر کرده

روغن هم من روغن ارگان خریدم منتهی قاطی با روغنای دیگس بعد حموم رو موی نم دار یکم میزنم به موهام و حالت طناب کشی ماساژ میدم فقط زیاد نمیزنم که موهام خفه نشه، بعدم برس میکشم و با باد ملایم سشوار با فاصله ۳۰سانتی خشک میکنم، اما همه اینا وقتیه که قبلش رفته باشی دکتر مشکلات و کمبودای بدنتو حل کرده باشی مقل کمبود زینک و کراتین و ویتامین دی و سی و کا و غیره یا تنبلی تخمدان نداشته باشی یا بدنت کم اب نباشه، راستی با اب خیلی ذاغم دوش‌نگیر مورو خشک میکنه ولرم باشه در اخرم با ولرم رو به سرد اب کشی کن بیا بیرون موهاتم با تیشرت نخی خشک کن موهاتو محکم نچلون  اروم تیشرتو بزار و بردار یکم ابش گرفته بشه، خیسم نباف با موی خیسم نخواب موقع خوابیدنم موهاتو شل بباف ترجیحا از روبالشتی مناسب استفاده کن ک دکتر میگه و زیادم موهاتو شونه نکن دو بار در روز صبح و شبیا تهش میخوای بری بیرون 

روغن هم من روغن ارگان خریدم منتهی قاطی با روغنای دیگس بعد حموم رو موی نم دار یکم میزنم به موهام و حا ...

مرسی عزیزم از توضیحات کاملت(:❤️

خداییش نمیدونم من برا موهام خرج زیاد کردم حالا دکترو فلانم بخام برم با بدبختیه بخام ب خانواده بفهمونم واسه مو میرم دکتر یا چرا اینا🤦🏻‍♀️ولی سعی میکنم برم امیدوارم درونی نباشه😭

مرسی عزیزم از توضیحات کاملت(:❤️ خداییش نمیدونم من برا موهام خرج زیاد کردم حالا دکترو فلانم بخام برم ...

خواهش میکنم گل ببین خرج هرچقدرم بکنی اگه ازمایش ندی و ریشه ای حل نکنی فایده نداره منم خیلی دوفاز و سه فاز و سرم و روغن و ماسک خونگی و بیرونی و انواع شامپو خارجی و ایرانی امتحان کردم حتی کراتینم کردم ولی خب بعدش فهمیدم مشکل کمبود ویتامین و اهن و این چیزاست و اتفاقا ازمایش کلی برای بدنت لازمه چه تو بحث مو چه چیزای دیگه، من الان فقط شامپو مناسب خودمو میزنم موهام خیلی بهتر از وقتیه که کلی ماسک داخل و خارج حمام میزاشتم پوستمم یکم کدر شده بود الان خیلی بهتره حتی کم اشتها بودن و کمبود وزنمم بهتر شده، اینکارارو بکن هرچند ماه یبارم موهاتو برو سالن روغن تراپی ای چیزی کن یا خودت تو خونه با روغن مخصوص موهات ک پیشنهاد دکتره اموزششم بزن تو یوتیوب اینا یا خواستی من یچیزایی بلدم خودم انجام میدم میگم‌بت

هر چیز دربارهی ماسک مو ، روغن ارگان و شامپو ارگان میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه چه موهات رنگ یا گراتینه س بهتره بعد از حموماز روغن آرگان استفاده کنی تا موهات نرم و مقاوم بشه در برابر موخوره ، ریزش ، سفت شدن و...

دوم اینکه تو حموم هم اگر از ماسک مو استفاده کنی خیلی خوبه ماسک مو روی فقطططط به ساقه مو بزنید 5 دقیقه صبر کنید بعد ابکشی کنید . نشوریدش با شامپو دوباره فقط ابکشی کنید 

ماسک مو فواید زیاد داره  مهم ترینش اینه که برای موها صدمه دیده ، کراتین و رنگ شده خیلی مفیده عمر کراتین هم حفظ میکنه 

سوم سعی کنید از شامپو های بدون سولفات استفاده کنید این شامپو ها برای این مو ها مناسبه و کلا باعث ریزش مون نمیشه زیاد 

نکته دیگه اینه شامپو بدون سولفات شاید موهای خیلی چرب و خوب تمیز نکنه اگر موهاتون چربه میتونید تو هفته یکی دو بار شامپو معمولی و یکی دو بار بدون سولفات بزنید 

این روتین برای مو رعایت کنید بعدا مجبور به خیلی  کارها جانبی برای موهاتون نمیشید که ای موهام خراب شده ، نازک و کم پشت شده و ....

روغن ارگان و ماسک مو و شامپو سولفات برند های مختلفی هست .شامپو بدون سولفات اگر مشکل مالی ندارید اوردینری بگیرید اگر نه لایتنس

ماسک مو و روغن ارگان هم لایتنس 

این برند هم قیمتاش مفته هم کیفیتش خیلی خوبه فقط دقت کنید لایتنس یا همون اوردینری فیک دارن .لایتنس دو مدل داره های کپی پاکستانی و 

اصل اسلواکی حتما دقت کنید از کجا میخرید از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

ببینید الان وضعیت طوری شده که حتی خود فروشگاه ها هم خیلیاشون نمیدونن جنسی که میفروشن اصله یا فیکه 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .