اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
دقیقا امروز پدر همسرم بخاطر مشکل گوارش اونجا نوبت براش گرفتیم ،ایشون متوجه شدن پدرم علاوه بر مشکل کبد با مشکل گوارش همه داشته باشن و با کولونوسکوپی متوجه شدیم یه پلیپ خیلی خطرناک داشتن که متوجه نمیشدیم تبدیل به سرطان میشد و خیلی هم با انصاف چون پدرم پیش ایشون خیلی هزینه کرد هزینه اندوسکوپی ۱۲۰۰ میشد نگرفت واقعا خدا حفظش کنه
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
سلام عزیزم.حالتون بهتره انشالله؟ ببخشید می خواستم بپرسم که شما برای چربی کبدتون چکار کردید؟ راستش ...
سلام خوبم خداروشکر مال من شد گرید دو مراعات میکنم شیرینی نمیخورم چربی زیاد نمیخورم آب سرد بین غذا نمیخورم نوشابه نمیخورم صبح ناشتا هم یه دونه لیمو ترش میریزم تو لیوان با اب ولرم میخورم
خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم
سلام درود به عزیزان فقط خواستم یه کمکی به دوستان بکنم یه طب سنتی که کارش خیلی عالیه برای چربی کبد بایک دوره استفاده کردن چربی کبدبرطرف شد برای کسایی که ..بواسیر کیست سینه... تیرگی بدن.تنبلی تخمدان... اگزما پسوریازیس.. قارچ پوستی... مشگل دارن کارشون معجزه واقعا هست این هم شمارشه 09390265886