2777
2789
عنوان

توله سگ

209 بازدید | 20 پست

کسی کرج هست؟ دامپزشک خیلی خوب و ماهر معرفی کنه؟

من یه سگمو متاسفانه از دست دادم نمیخوام این بچمم چیزیش بشه😔

یکم احساس میکنم امروز بی حال شده و غذاخشکشم که در ثانیه تموم میکرد اصلا نمیخوره چیشد یهو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودتونم پت دارین؟

😅😅اره بیچاره هم شدم از دستشون،،از دیروز بیرون بردیش چیزی تو راه نخورده؟ تو خونه چیز مسمومی نخورده ؟دستو پاش جایی نخورده صدمه دیده باشه بی اشتها بشه ،بداخلاقی نکردین بترسه که غذا نخوره

کولر که ۲۴یی داره کار میکنه اصلا با کوچیک ترین حرکتش انقدر نگررران میشما

عزیزم شاید پریود شد چون گربه من تایم پریودیش غذا نمیخوره منم یکسره کولر واسش روشن میکنم چون گرمش بشه جیغ میزنه 

گربم نر هستش ولی دکترش گفت یک تایمی پریود مغزی میشه 

😅😅اره بیچاره هم شدم از دستشون،،از دیروز بیرون بردیش چیزی تو راه نخورده؟ تو خونه چیز مسمومی نخورده ...

ن والا سگ قبلیمو ک از دست دادم از ترس فعلاسعی میکنم جایی نبرمش یکم بزرگ تر شه بچه ۳ماهشه

رفلکس میدم بهش الان یکی دو روزه حال نمیکنه اصلا با این غذا یکمم بی حاله

این بیمارستان من و خیلی های دیگه تاییدش میکنن من سگم تو بدترین وضعیت ها بردم سالم برگردوندم،ولی اگه خدایی نکرده غذای مسموم خورده باشه یا شکلات تلختی تو خونه پیدا کرده باشه خورده باشه باید سریع ببریش خدایی نکرده تموم نکنه تو سگها مسمومیت اصلی ترین چیز کشندست

این بیمارستان من و خیلی های دیگه تاییدش میکنن من سگم تو بدترین وضعیت ها بردم سالم برگردوندم،ولی اگه ...

جایزشو میدم خیلییییی سریع میخوره نسبت به غذاش اینجوری شده

پس حتما باید ببرمش یسر

ن والا سگ قبلیمو ک از دست دادم از ترس فعلاسعی میکنم جایی نبرمش یکم بزرگ تر شه بچه ۳ماهشه رفلکس میدم ...

تاریخ انقضاع غذارو چک کن توله خیلی شر شیطونه امکان داره از یه گوشه چیزی پیدا کرده باشه