2777
2789

کم کم،  دلشون نرم میشه

اول که خیر و صلاحتو میخوان عزیزم

دوم هم حساسیت نشون نده

سوم هم اجازه بده ببین این آقای عاشق و شیفته، چقدر حاضرن کفش پاره کنن و تلاش واسه بدست آوردنت

پس ناراحت نشو، هم زمان داری بیشتر و بیشتر بشناسیش،  هم به مرور دل مامانتون هم نرم میشه،  هم دارای ارج و احترام بیشتر میشی پیش عاشق دلباخته😉

کم کم،  دلشون نرم میشه اول که خیر و صلاحتو میخوان عزیزم دوم هم حساسیت نشون نده سوم هم اجازه ...

این ک قطعا 

اصن صحبت با پدرم پیشنهاد خودشون بود گفت اینجوری کمی جدی تر و جسورانه تر فقط نمیدونم کار درستیه یا نه 

به قول خودش ۱۰۰ بار هم شده میام صحبت میکنم ولی ۱۰۱ بار میام میدزمت😂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تماس تلفنی نباشه بهتره .  ترجیحا حضوری محترمانه تر هست .  میتونه قبلش تلفنی تماس بگیره ...

آخه اینجوری یکم زیادی یهویی نیست حضوری اولین بار؟ 

تماس بگیره و صحبت کنه کمی و اجازه بگیره حداقل یک جلسه ایشون رو حضوری ببین و بعد اجازه بگیره برای اینکه شماره مامانم رو به مادرش بده درست تره؟

آخه اینجوری یکم زیادی یهویی نیست حضوری اولین بار؟  تماس بگیره و صحبت کنه کمی و اجازه بگیره حدا ...

من از دید خودم نظر دادم

اما حرف خودتون هم منطقیه گلم، میتونید همینکارو انجام بدین... 

ولی حتما حضوری همو ببینن، اینطوری تو دل خونوادت بیشتر جا باز میکنه😉

پیشاپیش تبریک و آرزوی خوشبختی میکنم واست عزیزم🍀