2821
2789
عنوان

خوابگاه

485 بازدید | 18 پست

سلام  یسوال داشتم دخترا شما برا درخواست اقامت خوابگاه که الان قراره مهر برین نیمسال دوم زده بودین  یانیمسال اول  مثلا ترم اول رو ورودی بهمن بودین میشه بگین واجبه اگه بدونین و بگین ممنون میشم  🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببخشید مگه پیامک نیومده براتون که بع درخواست اقامت خوابگاه اقدام نمایید 

عزیزم من کنکور ندادم ، امسال میخام با معدل برم دانشگاه. بعدش معلوم نیس چ شهری قبول شم پس کِی باید خوابگاه رو انتخاب کنم

عزیزم من کنکور ندادم ، امسال میخام با معدل برم دانشگاه. بعدش معلوم نیس چ شهری قبول شم پس کِی باید خو ...

آهااااا پس خیلی کار داری برای ترم اولت دانشگاهت خودش اول ثبت نام میکنه خوابگاهو و بعد از ترمای بعد خودت میتونی درخواست اقامت خوابگاهتو انجام بدی ولی ترم اول نمیشه برا ما هم ترم اول نشد انشالله قبول میشی بهترین دانشگاه اصلا استرس نداشته باش جانم

ممنون عزیزدلم، یعنی ترم اول خوابگاه ندارم؟پس کجابمونم

خوابگاه داری گلم ولی اون درخواست اقامت رو دانشگاه خودش تایید میکنه برا شماترم اولی ها چونکه خودمم ترم اول بودم دیدم

ممنون عزیزدلم، یعنی ترم اول خوابگاه ندارم؟پس کجابمونم

و اینکه از من میشنوی بع دفترچه یه نگاه بنداز ببین کدوم دانشگاه ها خابگاه دارن مال ما بیرون از دانشگاهه هموخسته میشیم همم که هزینه اضافی میدیم برا سرویس بخاطر همون گفتم 

و اینکه از من میشنوی بع دفترچه یه نگاه بنداز ببین کدوم دانشگاه ها خابگاه دارن مال ما بیرون از دانشگا ...

ممنونم عزیزم ولی  دفترچه سال قبل رو نگاه کردم دانشگاههای ک خوابگاه نداشت رو نوشته بود ، یعنی اونایی ک ننوشته ، خوابگاه دارن؟

ممنونم عزیزم ولی  دفترچه سال قبل رو نگاه کردم دانشگاههای ک خوابگاه نداشت رو نوشته بود ، یعنی او ...

جانم والا نمیدونم چونکه خودمم دفترچه سال قبلو ندیدم و خودمم موقع ثبت نام اصلا بع دفترچه نگاه نکردم و کاش نگاه میکردم 

ممنونم عزیزم ولی  دفترچه سال قبل رو نگاه کردم دانشگاههای ک خوابگاه نداشت رو نوشته بود ، یعنی او ...

جانم والا نمیدونم چونکه خودمم دفترچه سال قبلو ندیدم و خودمم موقع ثبت نام اصلا بع دفترچه نگاه نکردم و کاش نگاه میکردم