2821
2789

یبار یکی از بچه ها داشت مطالعات اجتماعی رو بلند برای کلاس میخوند یهو یکی از اون دخترای ته کلاس بلند گفت آروم خو گذاشتن عقبت؟ خوده دختره مث چی عصبی شد ولی معلم خر نفهم نفهمید منظورش چیه بلند گفت اره گذاشتن عقبش بخون😂😂😂

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده ️🖼

معلم کلاس اول و دومم اصن خوب نبودن هرجا هستن خدا لعنتشون کنه 

هردو بدترین معلما بودن وحشتناک 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یه سگ داشتم همیشه تا دم مدرسه میومد همراهم همونجا می خوابید تا از مدرسه بیام بعد تعطیلی مدرسه همیشه تا خونه همراهم میومد دوستام مسخره می کردن سگِ فاطمه سگِ فاطمه پشت هم میگفتن یه بار یکی ازمعلماکلاس بالایی دستم انداخت همش با خودش دست دست می زد می گفت سگ فاطمه سگه فاطمه منم عصبانی شدم گفتم بی تربیت بعد مدیرمون دعوام کرد گفت به پدرت میگم من از مدرسه که اومدم نرفتم خونه تو کوچه از ترس وایسادم پدرم بره چون از پدرم خیلی می ترسیدم همونجا تو لباسم شاشیدم ۷ سالم بود کلاس اول بودم بعد مامانم دیدم گفتم هرچی در زدم درو باز نکردین ادرارم ریخت مامانم دعوام نکرد معلمه هم به پدرم نگفته بود پدرم هم دعوام نکرد روز پر استرسی بود واسم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز