2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله.من تا قبل عقد چنان گریه میکردم که دوسش ندارم بعده عقد مهرش به دلم افتاد

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
هول نبودم بعد یه سال تازه اون روشو نشون داد

سلام کاربر گرامی، ببینید هر طور بوده ولی فن بیانت در ی سایت عمومی خوب نیست و بهتر  بیشتر روی طرز نوع نوشتاری  خود کار کنید؛قبل از هر  پستی اندکی تفکر لازم است، موفق باشید 

حتما شما هم اون روت رو نشون دادی یه سال بعد ازدواج معمولا مردا شخصیت اصلیشون رو نشون میدن

بعد هفت سال جون کندن تو خونه صدو سی متری پدریم نشسته الان پاشو کرده تو یه کفش بریم مستاجری اینم با این گرونی به قران خواهرم مادرم تو زندگیش نه دخالت کردن نه میکنن اونم مثل دختره خودشون میدونن قبل ازدواج میگفت من هیچ مشکلی ندارم الان برام شبو روز نزاشته اصلا انگار یه ادم دیگه شده 

اگه خوب تحقیق  کردی، رفتار خانوادش با عروس و داماد،بچه هاشون باخانماو شوهراشون و با همدیگه رو دیدید،اگه از خانوادش و خودش رضایت دارید اره

بستگی به همه این موارد داره

من رضایت دارم

دردم از یار است و درمان نیز هم
بعد هفت سال جون کندن تو خونه صدو سی متری پدریم نشسته الان پاشو کرده تو یه کفش بریم مستاجری اینم با ا ...

شاید همسرتون تیکه و کنایه میشنون خونواده شوهر هر چقدر هم خوب باشن بازم دخالتشون وجود داره مخصوصا که شما تو یه ساختمون زندگی میکنین این حرفا و نارضایتی ها تو هر خونواده ای وجود داره اگه واقعا زندگیتون رو‌ دوس دارین سعی کنین بهترین تصمیم رو بگیرین