2777
2789

دوست خالم گرفت ۹۰ میلیون ، همین چند ماه پیش.

نرخ نداره بیشتر توافقیه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

قیمت ها معمولا توافقیه اما رنج کلی بخوای حدود 200 با ماهی حدودا 3 متوسطشه

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست خالم گرفت ۹۰ میلیون ، همین چند ماه پیش. نرخ نداره بیشتر توافقیه

چقدر خوب. چه آدم با انصافی بوده طرف. خدا خیرش بده. من یه جایی پرسیدم کلا 450 میلیون در میاد😭

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
چقدر خوب. چه آدم با انصافی بوده طرف. خدا خیرش بده. من یه جایی پرسیدم کلا 450 میلیون در میاد😭

منم همین قیمتا شنیدم اخه خداییش بارداری سخته بعدم بااین تورم و اینا 400هیچی نمیشه 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی😃🤩

چقد زیاد !

این ۳۰ تومن خرج ای وی اف کرد، ۹۰ تومنم طرف گرفت . میگفت خیلی آدم خوبی بوده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
من دیدم نوشته بودن 400تومن با ماهی8

از نیاز مردم سواستفاده میکنن دیگه! 

بعد اگه طرفو خودت پیدا کنی نصف قیمته ؛ ۴۰۰ که میگیرن ، شاید ۲۰۰ بدن خود طرف

بعد نرخ بیشتر بخاطر چیه مثلا سن کمتر ؟

نه به انصاف طرف بستگی داره. 

چقد زیاد ! این ۳۰ تومن خرج ای وی اف کرد، ۹۰ تومنم طرف گرفت . میگفت خیلی آدم خوبی بوده

نمیدونین از چه طریقی اون خانمو پیدا کرده بودن؟

نمیدونین از چه طریقی اون خانمو پیدا کرده بودن؟

آشنا واسش پیدا کرده بود ، اونم پول لازم بود راه اومده بودن با هم

سلام من شرایط اجاره رحم دارم 

متاهل ۲ فرزند دختر و پسر 

زایمان طبیعی 

۳۲ ساله 

کاملا سالم

بدون هیچگونه بیماری و عدم مصرف هرگونه دارو یا اعتیاد

بدون هیچگونه سابقه سقط

ساکن اهواز 

09231476281 روبیکا اس بدید لطفا