2777
2789

دوز ۳ بخر

شب ها یک ساعت قبل از خواب بخور و بعدش دیگه وسایل الکترونیکی استفاده نکن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اول سعی کن صب زود بیدار شی یه روز اذیت میشی شبم زود میخوابی  طول روز هم نخواب الان صبح ...

امروز ۱۲ بلند شدم الان خوابم میاد ولی خودمو نگه داشتم

ولی نمی دونم بازم اثر کنه یا ن

ممنونم یعنی یه روز بخورم کافیه؟

نه حداقل یک هفته بخور

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اها اخه دکتر بهم اجازه نداده بود به خاطر عوارض واس اون‌گفتم شاید حداکثر ۳ روز بخورم حل شه

چه دکتری بهت اجازه نداده؟

ملاتونین عارضه خاصی نداره ها 

امروز ۱۲ بلند شدم الان خوابم میاد ولی خودمو نگه داشتم ولی نمی دونم بازم اثر کنه یا ن

عزیزم خودتو الکی قرصی نکن

ملاتونین ضرر نداره ولی شما نیاز نداری 

پسر من ۳ سالشه ظهر ۱۲ بیدار شه شب ۳ میخوابه

عجیب نیس ساعت خوابت 

باید از صبح کم کم یه ساعت هی زودتر پاشی

صب ۹ پاشی شب نهایت ۱ خوابت میبره

چه دکتری بهت اجازه نداده؟ ملاتونین عارضه خاصی نداره ها 

قبلا زنگ زده بودم به دکتر انلاین واس یه کار دیگه ولی اینم بهش گفتم نزاشت

اها خوبه پس میخواستم قرص خواب بگیرم ولی گفتم اون عوارض بیشتره

اها اخه دکتر بهم اجازه نداده بود به خاطر عوارض واس اون‌گفتم شاید حداکثر ۳ روز بخورم حل شه

نه عزیزم اینجوری نیس اصلا 

شما مقدار خوابت گویا اوکیه

فقط ساعت خوابت بهم خورده

ملاتونین هرروزی بخوری فقط اثرش همون روزه

بعضیا بد خواب هستن وقتی میخوان خوابشون رو تنظیم کنن..یه مدت مصرف میکنن

عزیزم خودتو الکی قرصی نکن ملاتونین ضرر نداره ولی شما نیاز نداری  پسر من ۳ سالشه ظهر ۱۲ بیدار ...

اره درسته ولی خیلی دارم اذیت میشم هر چی غلط میزنم خوابم نمیبره با اینکه شبا یه موقع هایی حتی ۳ ساعت خواب مفیدمه 

از طرفی اذیت بخیه هامم هست راحت نمیتونم بخوابم

نه عزیزم اینجوری نیس اصلا  شما مقدار خوابت گویا اوکیه فقط ساعت خوابت بهم خورده ملاتونین هررو ...

نمی دونم‌والا شاید امروز برم از دکتر داروخانه قرص خواب بگیرم پس

نمی دونم‌والا شاید امروز برم از دکتر داروخانه قرص خواب بگیرم پس

ملاتونین از همش بهتره 

بقیه شون وابستگی داره

مقدار و ساعت خوابتو بگو

شاید خودت فکر میکنی کمه چون خوابت مفید نیس

بچه کوچیک داری؟

ملاتونین از همش بهتره  بقیه شون وابستگی داره مقدار و ساعت خوابتو بگو شاید خودت فکر میکنی کمه ...

عع 

خیلی بد خوابم نزدیک ۶ بار از خواب بلندمیشم ولی خوابم‌نمیبره شب

ن مجردم