2777
2789
عنوان

خواهرشوهر ….

231 بازدید | 20 پست

سلام من سه ماهه باردارم دوتا خواهرشوهر دارم دیشب دوتاشون دست میکشیدن به دلم ببینن چجوریه من اصلا از این کارشون خوشم نیومد شما بودین چکار میکردین؟؟؟

نارلحت نمی شدم

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این حست کاملا طبیعیه

بعضیا تو بارداری دوست ندارن کسی شکمشونو لمس کنه یا دست بزنه

منم بدم میومد

ولی مردم گاهی اینطور نیستن و درک نمیکنن، و یا منظوری هم ندارن، بگذر اهمیت نده، یا یگو در لفافه

من یبار غیر مستقیم تو یه موقعیت دیگه که اصلا کسی دست نزده بود، گفتم حساسیت هامو، و دیگه مه رعایت میکردن

ریپلای نزن نمیخونم،مگ اینکه سوال پرسیدم و منتظر جوابم

خواهرشوهرات بچع دارن؟ 

اخه اونی. ک بچه دارشده خوب میفهمه اینو ک دست زدن به شکم یه نفر، کار جالبی نیس و زنای باردار گاهی از لمس شدن توسط شوهرشونم بدشون میاد چه بر سه به بقیه 

من حتس شوهرم دست میزد یا میومد، ب و س کنه حالم بد میشد، بروز نمیدادم بهش ک ناراحت نشه ولی حالم بهم میخورد وقتی... 😂😂

دست خود ادم نیس

کلا بدم میومد یکی بهم بچسبه

ریپلای نزن نمیخونم،مگ اینکه سوال پرسیدم و منتظر جوابم

ذوق

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خواهرشوهرات بچع دارن؟  اخه اونی. ک بچه دارشده خوب میفهمه اینو ک دست زدن به شکم یه نفر، کار جال ...

یکشیون مجرده یکیشون بچه داره اگه جای دیگم دست میزدن اعصابم خورد نمیشد رو شکمم دست میزدن عصبی شدم😒😒