2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتامین سی معمولا حساسیت زاست اگه پوست نسبتا چرب یا حساس یا مستعد جوش دارید با احتیاط مصرف کنید چون حساسیت و برون ریزی میاره

من مارک بالانس گرفتم بمن نساخت دادم خواهرم واقعا راضین صورتشون خشکه و کمی کدر و کک ومک داشتن که میگن در کنار بقیه روتین بهتر شدن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اره خوبه ولی قبلش بروحتمایسری اطلاعات بگیر ویت سی درجه داره ومقدار.بعدشم بایداروم اروم پوستوعادت بدی یهوشوک ندی.اگرم جوش فعال داری بهتره استفاده نکنی.مارک اینکی خوبه.از سوسپانسیونشم استفاده نکن ازمن میشنوی پ

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

اسی حتما حتما بایدروزها از ضدافتاب خوب استفاده کنی ودویاسه ساعت یبارتمدیدکنی اگه ویت سی میزنی

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اسی حتما حتما بایدروزها از ضدافتاب خوب استفاده کنی ودویاسه ساعت یبارتمدیدکنی اگه ویت سی میزنی

ارع الانم همیشه ضدآفتاب استفاده میکنم مداوم ولی میخام یه سرم بگیرم ک واقعا تأثیر داشته باشه چون داروخونه ک بری خودش هر مارکی رو داشته باشه میگه همون بهترینه

ارع الانم همیشه ضدآفتاب استفاده میکنم مداوم ولی میخام یه سرم بگیرم ک واقعا تأثیر داشته باشه چون دارو ...

خارجی بگیر.بازم هرطورخودت مایلی گلم