2777
2789
عنوان

غذا برای مهمانی وعده شام

430 بازدید | 25 پست

آش رشته که از روز قبل پیاز داغشو آماده میکنم و حبوبات و سبزی شم میپزم  رشته و کشک رو  روز مهمانی اضاف میکنم

و یه  جور چلو مرغ  که  حشو داره   به  اینصورت که مرغ  رو بدون یه قطره آب با پیاز و روغن ادویه جات سرخ میکنم(بهش میگم مرغ  زردچوبه ای 😁)  حشو هم شامل پیاز داغ و کشمش و گردو و کاهی هویج خلالی سرخ شده

و پلو هم  پلو سفید 

خوبه  اینا  به نظرتون؟

خداوند نور آسمان ها و زمین است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغت شبیه اکبر جوجه شمالیاس 👍👍

ما اش رشترو واسه مجلس رسمی شام درس نمیکنیم 😬😬😬

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

آش من الان نمیپسندم چون گرمه

کشک بادمجون

مرغ

و یک مدل خورشت و سالاد

اینو ترجیح میدم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ببخشید میپرسم حشو برای ماهی نبود ؟؟؟؟ جنوبی نیستم البته😅

آره سهیلا جون اسم حشو رو ما خوزستانی ها اکثرا واسه مخلفات داخل ماهی میگیم.

ولی کلا حشو یعنی پر کردن ..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
آره سهیلا جون اسم حشو رو ما خوزستانی ها اکثرا واسه مخلفات داخل ماهی میگیم. ولی کلا حشو یعنی پر کردن ...

😍😍چه جالب نوش جانتون 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔