2777
2789
عنوان

سر گیجه موقع بلند شدن...

163 بازدید | 16 پست

خانوما نزدیک ۱ ۲ ماهه موقعی که بلند میشم ،کلا جلوی چشمم سیاه میشه و جدیدا تعادلمم از دست میدم یه جوری که باید زمین بشینم و امروز حتی دست و پامم ب لرزیدن افتادم و می لرزیدم کلا.

کم خونی هم ندارم.پیش اومده واسه کسی؟چیکار کردین؟

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی اینجودی میشم

هیچ کاری نکردم گذاشتم پایِ فشارِ پایین

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

منم اینطورم نمیدونم دیگه از کم خونیمه یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

ببینین به خاطر اینه که یه مایعی تو گوشه که زمانی که یهویی دراز کشیدین با نشستین بلند میشین باعث سرگیجه و سیاه دیدن اطراف میشه 

باید آرام بلند بشین 

به کم خونی هم و کمبود ویتامین و آهن ممکنه ربط داشته باشه 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
ببینین به خاطر اینه که یه مایعی تو گوشه که زمانی که یهویی دراز کشیدین با نشستین بلند میشین باعث سرگی ...

مرسی گلم🤍

مرسی گلم🤍

خواهش میکنم گل 

در پناه حق یا علی 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

منم اینجوری میشدم قبلاااا

دکتر رفتم چکاپ دادم همه چی اکی بود

نمیدونم تو چه سایتی اما خوندم عادیه و دلیل علمیش رو هم گفته بود😐میدونم اینترنت واسه سرچ بیماری خوب نیست اما خب واقعا برام سوال بود

بعد از یه مدتم خوب شدم تنها تغییری هم که روتین زندگیم داشت خوردن ویتامین های مفید برای مو بوده

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
۲ هفته پیش

خب فشارت چی  پایین نیست؟

اگه فشارتم پایین نیست 

باید بری دکتر  چک بشی چون طبیعی نیست سیاهی رفتن چشم و از دست رفتن تعادل  

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

ببینین به خاطر اینه که یه مایعی تو گوشه که زمانی که یهویی دراز کشیدین با نشستین بلند میشین باعث سرگی ...

دقیقا دلیل علمی که گفتم همین بود به خاطر مایع گوشه میانی

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
خب فشارت چی  پایین نیست؟ اگه فشارتم پایین نیست  باید بری دکتر  چک بشی چون طبیعی ...

ن فشارمم اوکیه .کلا چکاپم گفتن عادیه همه چی ولی این مورد عجیبه برام