2777
2789
عنوان

پدر مادر

111 بازدید | 7 پست

سلام ؛من چون دلم خیلی گرفته میخوام بدونم آیا کسی عین من بوده که از خانوادش ضربه بخوره؟؟؟خانواده من بعد از طلاقم دارو ندارمو ازم گرفتن به خودمم گفتن تو نون خوره اضافه ای باید بری تنها زندگی کنی؛من واقعا از تنهایی زندگی کردن بدم مباد از رو اجبار دارم تنها زندگی میکنم؛پنج ساله ندبدمشون خیلی اذیتم کردن؛مثل من هست کسی که اینجودی بی عاطفه گی از خانواده دیده لاشه و ضربه خورده باشه و داراییشو ازش گرفته باشن،؟؟؟لطفا اونایی که حرف کیلبشه ای میزنن احترام به خانواده و ازین حرفا کامنت نزرن شماها تا عین ما بلا سرتون نیارن  درک نمیکنید؛من بع. این همه سال باورم نشده و نتونستم کنار بیام اونایی که مثل من هستن چجوری کنار اومدید؟؟؟ منکه چون زورم بهشون نمیرسه راه میرم میخوابم میشینم سر کارم تو خونه ام یعنی بیست و چهار ساعته میرم میام میزنم رو قرآن میگم واگدارتون بخدا و قرآن خیلی دوست دارم تا زنده هستم تاوان پس دادنشونو ببینم

خانواده تا وقتی محترم هستند که احترام خودشون حفظ کنند چرا گذاشتی اموالت رو‌ اونا ببرند آخه؟

به خاطر اعتماد الکیم واقعاخدا ازشون نگذره امیدوارم عین عین پولشو هزینه دوا دکتر بدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورم نمیشه ولی معمولا ارثیه رو بعضی خانواده ها به دختر نمیدن انگار دختر بچشون نیست

ارثیه تو سرشون بخوره من ارث نخواستم من اموال خودمو که کشیدن بالا میخوام که کشیدن بالا تموم شد رفت

آخه باورم نمیشه خانواده شاید چیزی به آدم ندن ولی چیزای آدم رو بگیرن دیگه خیلیه شاغلی؟

اگر شاغل نبودم پول دقیقا از کجا اوردم؟که چیزی بخرم؟؟؟؟؟ من مهندس هستم سی و پمج سالمه شاغلم پونزده ساله کار میکنم الان این اطلاعاتی که میپرسین کمکی در باوره شما داره؟؟؟؟؟؟