2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میره برای صاحبت قبلی بیمه روی پلاک هر شخص و با کد ملیه بعد تعویض پلاک دیگه تمومه

عهههه چ بد.خب الان من چن ماه پیش ی ماشین فروختم پلاکمو آزاد کردم بیمه ۲۰۶بود خب این یعنی چی الان اون بیمه واس منه یعنی چجوری نمیفهمم

اخه ما پارسال ی ماشین گرفتیم بیمه اش محاسبه نشده بود

من ماشین کترکرده خریدم بیمه ش تا ابان بود که بعد از ثبت به اسم من بازم بیمه و تخفیفش موند

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
عهههه چ بد.خب الان من چن ماه پیش ی ماشین فروختم پلاکمو آزاد کردم بیمه ۲۰۶بود خب این یعنی چی الان اون ...

شمااگرماشین صفرخریدی برودرخ‌واست بده تخفیفاتت بیادبرات

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عهههه چ بد.خب الان من چن ماه پیش ی ماشین فروختم پلاکمو آزاد کردم بیمه ۲۰۶بود خب این یعنی چی الان اون ...

گوگل بیمه دانا اسیا یا معلم رو سرچ کن زنگ بزن بپرس 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
بیمه با توجه به سند ماشین هست پس منتقل میشه

نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖