2777
2789
عنوان

رفلاکس معده

234 بازدید | 16 پست

دوستان برای رفلاکس معده در بارداری چه راه حلی دارید؟

یادم رفت به دکترم بگم. هر چی میخورم سریع ترش میکنم. خیلی اذیت کنندست 😮‍💨

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 

من هر صبح یدونه پنتوپرازول میخوردم دکترم داده بود

من رفلاکس شدید داشتم ینی خواب و خوراک نداشتم دو ماه اخر فقط اسید معدم رو بالامیاوردم 

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر صبح یدونه پنتوپرازول میخوردم دکترم داده بود من رفلاوس شدید داشتم ینی هاب و خوراک نداشتم فقط ا ...

یدونه پنتوپرازول 

ناشتا

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

شیر هم برای رفلاکس خیلی خوبه

مواد غذایی چرب و سرخ کردنی و پر ادویه نخور

مرکبات زیاد نخور

شیرینی جات نخور

اینا رفلاکسو بدتر میکنه

من ادمیم ک همیشه رفلاکس دارم از رو تجربه میگم

شیر هم برای رفلاکس خیلی خوبه مواد غذایی چرب و سرخ کردنی و پر ادویه نخور مرکبات زیاد نخور شیرینی ج ...

اره خیلی چیزا برا رفلاکس معده ضرر داره 

ادامس و ترشی اینا هم هس

عزیزم علایمت چی بود؟ 

حس گرفتگی در گلو هم داری؟ 

یدونه پنتوپرازول  ناشتا

منم رفلاکس معده دارم 

دکتر بهم همین قرصو داد

پنتوپرازول ۴۰

صبح قبل صبحونه

دو بسته داد شنیدم طولانی مدت نباید مصرف بشه 

عزیزم تو چقد استفاده کردی؟؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنی

اره خیلی چیزا برا رفلاکس معده ضرر داره  ادامس و ترشی اینا هم هس عزیزم علایمت چی بود؟& ...

سلام

بله اکثر مواد غذایی رفلاکسمو بدتر میکنه مثل رب بادمجان چایی سرخ کردنی ها ترشی  مرکبات شیرینی ادویه جات و و و.....

بله اگ تاپیکامو چک کنید میبینید ک ۳ ماه هست حس میکنم چیزی تو گلوم گیر کرده دراز میکشم بدار میشه حس فشار تو کلوم دارم انگار توپ تو گلومه

ازمایش و عکس بلع باریم هم انجام دادم سالم بود دکتر دارو معده داده بهم گفت از رفلاکس و اعصابه

منم رفلاکس معده دارم  دکتر بهم همین قرصو داد پنتوپرازول ۴۰ صبح قبل صبحونه دو بسته داد شن ...

من فقط دوماه اخر بارداری استقاده کردم

ولی خب الانم دائم رفلاکس دارم بیشتر فاموتیدین میخورم

شیر هم خوبه برا رفلاکس

منم رفلاکس معده دارم  دکتر بهم همین قرصو داد پنتوپرازول ۴۰ صبح قبل صبحونه دو بسته داد شن ...

مشخصه مثل من وسواس فکری دارین من قبلا تو تاپیکتون بودم...منم هر علایمی رو ب بدترین بیماری ها نسبت میدم حای وقتی ازمایش و عکسم بدم باز خیالم راحت نمیشه میگم نکنه تو ازمایشا مشخص نشده باشه...من یکساله سردرد دائم هم دارم ینی تو یکسال هرروز سردرد دارم یک روزم خوب نیستم تینا همش از روح و روان و اعصابه حتی رفلاکس

سلام بله اکثر مواد غذایی رفلاکسمو بدتر میکنه مثل رب بادمجان چایی سرخ کردنی ها ترشی  مرکبات شیر ...

اره اینا ضرر داره 

همش باید رعایت کنیم 

هنوزم این حسو داری؟ حس فشار و سنگینی گلو؟ 

من وقتی اعصابم خورد باشه با از استرس و رفلاکس اینجوری میشه

وقتی اروم باشیم خداروشکر مشکلی نیس

مشخصه مثل من وسواس فکری دارین من قبلا تو تاپیکتون بودم...منم هر علایمی رو ب بدترین بیماری ها نسبت می ...

عزیزمم درسته همش از استرس و‌اعصاب

من متاسفانه با خانواده و اطرافیان همش جرو بحث دارم

اعصاب خوردی

همش بغض و گریه

بله وسواس فکری هم دارم همش ب خودم گیر میدم کلافه شدم

عزیزم فک کنم باهات حرف زدم همونی خانومی ک سردرد داشت دائمی و.. 

عکستو عوض کردی دقیق یاد نیس 

ارامش داشته باشیم همه چی خوبه 

فقط ارامش و بیخیالی طی کنیم همین 

روح که اروم باشه جسم هم اوکیه به امید و توکل بر خدا

اره اینا ضرر داره  همش باید رعایت کنیم  هنوزم این حسو داری؟ حس فشار و سنگینی گلو؟  ...

بله گاهی دارم بیشتر حین دراز کشیدن