2789
عنوان

اسم پسلم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 89 پست
چقدر بی جنبه  اول متوجه شو بنده خدا چی میگه بعد مقابله به مثل کن  دیگم نظرخواهی نکن شما ...

ناراحتی شرکت نکن من چند بار تاپیک زدم این خانم اومد نوشت نیک یعنی چی نه معنی میده نه چیزی

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من داشتم شیاف پروژسترون استفاده میکردم فقط ی شب استفاده نکردم  یعنی ی روز بعد موعد بی بی چک بز ...

شیاف نباید سر خود استفاده بشه گلم دکتر داده بود بهت قبل موعد استفاده کنی؟؟؟

روز موعد من زدم بی بی چکم مثبت شد بستگی ب لقاح داره 

حالا فردا صبح بزن ببین 

ولی ۵روز بگذره بهتره

منم یه اسم پیشنهاد میدم،امیدوارم ناراحت نشی،چون نگفتی اسم پیشنهاد بدید ولی علیسان هم خوبه.

تو خانواده مدن داریم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
ناراحتی شرکت نکن من چند بار تاپیک زدم این خانم اومد نوشت نیک یعنی چی نه معنی میده نه چیزی

نیک یعنی خوب  خیلیم اسم قشنگ و با لولی هست که هر کسی درکش نمیکنه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
شیاف نباید سر خود استفاده بشه گلم دکتر داده بود بهت قبل موعد استفاده کنی؟؟؟ روز موعد من زدم بی بی چ ...

اره دکتر بهم داد آمپول اچ سی جی زدم بعدش بهم شیاف داد از پونزده پریودیم استفاده کنم تا روز موعد من پری شب رفته بودیم خونه مادر شوهرم شیافت و یدونه با خودم برده بودم آب شده بود افتاب خورده بود بهش دیگه نداشتم ک استفاده کنم ولی دیشب استفاده کردم 

من چهارده روز بعد از امپول بی بی چک زدم منفی بود ولی اون موقعه پنج روز مونده بود ب موعد

یا خدا

عزیزم اگر دوس نداری خیلی محترمانه بگو قشنگ نیست 

این یه اسمه

ایشونم نظرشونو دادن.. 

عزیزم لکه بینی چقد ادامه پیدا میکنه بعد رنگش قهوه ایه یا صورتی؟

من روز اول خون دیدم قرمز ولی زیاد نبود خیلی کم بود

فردا و پس فرداش تبدیل ب لکه ی قهوه ای روشن شد و روز چهارم دیگه تموم شد

تمام علائم پریودی رو داشتم دل درد کمر درد سینه های سنگین و دردناک، فک میکردم پریود شدم

بعدش ک تموم شد شک کردم بیبی چک زدم و مثبت شد

ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده دوست عزیز

من روز اول خون دیدم قرمز ولی زیاد نبود خیلی کم بود فردا و پس فرداش تبدیل ب لکه ی قهوه ای روشن شد و ...

انشالله خون ک دیدم حالم بد شد من ماه قبل یدونه آمپول آزاد سازی گرفتم ی میلیون انشاالله ک برای لانه گزینیه