2789
عنوان

اسم پسلم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 89 پست

سلام یعنی دو روز دیگه یک شرکت مسافربری یا بیمه بزرگ یا هرچی راه بیفته اسم پسر شما رو بذاره پشیمون میشی اتفاقا خیلی هم نشون میده چه اسم قشنگی هست که روی شرکت با اون سرمایه گذاشتن. ماهان خیلی قشنگه. معنیش هم قشنگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آیهان

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
انشالله ک نشی  شاید لک لانه گزینی باشه حالا صبر بعد موعد بی بی چک بزن  اگه مثبت شد برو د ...

من داشتم شیاف پروژسترون استفاده میکردم فقط ی شب استفاده نکردم 

یعنی ی روز بعد موعد بی بی چک بزنم درسته؟

آوش ، ماهان هم خوبه.

خب اسمش رو فلان شرکت باشه، لابد اسم قشنگیه دیگه، مثلا بذارن شرکت هواپیمایی جعفر؟ اتوبوسرانی کاظم و قاسم

اسم خوش آوا و شیک طرفدار داره تو هر زمینه ای.

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

اسنستاگرام داخل یه پیج دیدم

من چند سال پیش یک رمان خوندم که اسم پسرشون آوش گذاشته بودن خیلی خوشم اومد ولی اوم موقع اصلا کسی نشنیده بود وفراوانی نداشت 

انشاءالله نامدار باشه پسرتون 

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
اسی فردا موعدمه همین الان چند تا قطره خون کمرنگ ازم امد یکمم کمرم درد میکنه دیگه فعلا خبری نیست یعن ...

شاید لانه گزینیه

منم وقتی باردار شدم موعدم چن قطره خون دیدم تا دو روز بعد بعدش لکه قهوه ای، فک میکردم پریودم در حالی ک باردار بودم

ان شاالله هرچی خدا بخواد