2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره راسته راسته با ژیلت نباید بزنی تیغ مخصوص اصلاح صورت هست ولی باز منم میترسم از اونا استفاده کنم 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

نوچ کلا علمی نیست این قضیه من قبل اینکه لیزر کنم همیشه ژیلت میکردم صورتمو همه لایه برداری میشد هم جوش نمیزدم

با اینکه پلی کیستیکم هستم و بیشتر از همه مستعد موهای هورمونی ام 

کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .

خداوکیلی نصف کسایی که میگین نه نکن ایا خودتون انجام دادین؟ یا فقط شنیده هاتون رو منتقل میکنین؟

کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .
مرسی عزیزم تیغت مخصوص اصلاح صورت بود یا از این معمولیا؟

من از این ژیلت ۶ تیغه ها داشتم که همیشگی هستن 

یدونه واسه صورتم سوا گذاشته بودم هر بار استفاده میکردم بعدش تمیزش میکردم و هیچوقتم کند نمیشد گاهی میزاشتمش فریزر ..بعضی خانوما اینجا میگفتن بزاری فریزر تیز تر میشه منم از روی حرف اونا انجام میدادم