2777
2789
عنوان

بعد خودکشی

134 بازدید | 13 پست

تنها ی دلیل خودکشی نمیکنم 

الان تحت بدترین شرایط ممکنم فشار شدیدی رومه

فقط می ترسم خودکشی کنم همه چی تموم نشه باز از الان وضعیتم بدتر باشه 

اگه یکی بگه خودکشی کنی تمومه همه چی الان اقدام میکردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودکشی قطعی نیست با مهلک ترین سم هم احتمال داره داغون بشی و یه عمر حسرت خوردن یه قاشق غذا بمونه به دلت

یه نفر از چندین طبقه خودش  رو پرتاب کرده به شکل  باورنکردنی زنده مونده و میگن رو ویلچره و فلج شده. 

نگو اینجوری عزیز دلم 🌸 من نمی‌دونم مشکل شما چیه ولی همه مون یه جورایی این شرایط و داشتیم...دوست ندارم فاز نصیحت بگیرم ولی با خودکشی چیزی درست نمیشه اگه خدای نکرده زدی بلایی جبران ناپذیر سر خودت آوردی چی ؟ صبر کن بالاخره تموم میشه این روزا 

خودکشی قطعی نیست با مهلک ترین سم هم احتمال داره داغون بشی و یه عمر حسرت خوردن یه قاشق غذا بمونه به د ...

من خودکشی قطعی بلدم میترسم بعد مرگ دنیا بدتری داشه باشم

نگو اینجوری عزیز دلم 🌸 من نمی‌دونم مشکل شما چیه ولی همه مون یه جورایی این شرایط و داشتیم...دوست ندا ...

زا قرص برنج قطعی 

من میترسم بعد مرگ حال بدتری داشه باشم

من خودکشی قطعی بلدم میترسم بعد مرگ دنیا بدتری داشه باشم

دیدم که گفتیقرص برنج! شنیدم زجر آورترین مرگه. خدا نکنه. در مورد عواقب بعد از مرگم خب حق داری

به خودت زمان بده دردها و رنج ها به مرور یا برطرف میشن یا واسه آدم کمرنگ تر میشن. هیچکس به خاطر دردهاش خودکشی نمیکنه اون افسردگی ناشی از رنج و غم هست که باعث میشه این فکرا سراغ آدم بیاد. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز