2777
2789
عنوان

چجوری پوست کلفت باشم؟

801 بازدید | 20 پست

بچه ها حتما شنیدید میگن مرنج و مرنجان

من تو قسمت مرنجش مشکل دارم

دلم میخواد هیچی ناراحتم نکنه واقعا و برام مهم نباشه اصلا

چجوری میشه نه به چیزی امیدوار شد نه از چیزی ناراحت؟

چیکار باید بکنم؟

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️

هرکس  هر حرفی بهت زد تو دلت بگو قرص ولش کن میخورم بعد اب دهنتا قورت  بده بگو بیخیال بامن نبود باخودش بود من انقدر خوب هستم ک  هرکس هر حرفی بزنه از حسادتش  نسبت بمن بدم   بیخیال باش    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیبیی همچی زندگی چپ و راستت می‌کنه ک خودبخود پوست کلفت میشی

خیلی چپ و راست شدم تو زندگی تا الان ولی هنوزم گاهی اذیت میشم

هرکس  هر حرفی بهت زد تو دلت بگو قرص ولش کن میخورم بعد اب دهنتا قورت  بده بگو بیخیال ...

ممنونم🫠😍

حتما امتحانش میکنم

هرکس  هر حرفی بهت زد تو دلت بگو قرص ولش کن میخورم بعد اب دهنتا قورت  بده بگو بیخیال ...

وای چه جدید و قشنگ بود🥰

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
خیلی چپ و راست شدم تو زندگی تا الان ولی هنوزم گاهی اذیت میشم

ببین من خیلی سگ جونم خدایی ولی گاهی پیش میاد اذیت میشم باز... میخام بگم این ذات ما آدماس باید بلد باشی یجوری رد شی از کنارش و این فکر کنی چند وقت بعدش اصلا یادت نمیاد همچین مشکلی... 

میدونی اون چیزی که تو ازش بعنوان قرص یاد میکنی و اگه بیرون نریزیش و قورت بدی کم کم رو هم تلنبار میشه و از درون داغونت میکنه  هم جسمی هم روحی ولی جواب دادن سبکت میکنه

ببین من خیلی سگ جونم خدایی ولی گاهی پیش میاد اذیت میشم باز... میخام بگم این ذات ما آدماس باید بلد با ...

دارم تمرین میکنم که برام بی اهمیت باشه خیلی چیزا

واقعا سخته بعضی چیزا

با اونا که می دونی زبونشون نیش داره نشین دوری دوستی کن که اصلا لازم به حرف زدن به غیر احوالپرسی باشه 

اونایی هم که مجبوری تو ذهنت آماده باش واسه حرفاش اینطوری میدونی این آدم مرض داره 

گاهی اوقات محل نده گاهی وقتا جواب بده اونم مودبانه

بستگی به طرف داره مثلا من سن بالاها رو یا جواب نمیدم یاهم مودبانه جواب میدم فقط نباید سریع به هم بریزی

کوچکتر از خودم رو هم که میگم این عقلش نمیرسه وباتاسف نگاش می کنم کلا معاشرتم با مردم در حد احوالپرسی و حرفای روزمره است ادمای سمی رو تا جایی که شده حذف کردم 

با اونا که می دونی زبونشون نیش داره نشین دوری دوستی کن که اصلا لازم به حرف زدن به غیر احوالپرسی باشه ...

من قبلا خیلی برون‌گرا بودم

الان دقیقا برعکس شده،درونگرام و کمتر ارتباط میگیرم با مردم

درحد لزوم اکثرا ارتباط دارم

ولی خواه ناخواه در آینده ی نزدیک مجبورم با آدمای زیادی تو اجتماع ارتباط بگیرم و قابل اجتناب نیست متاسفانه