2777
2789
عنوان

راسته یا دروغ؟

215 بازدید | 18 پست

لطفا بهم بگید یکی دونفر که حس ششم داشتن بهم گفتن دیر ازدواج میکنی ازدواجت الان نیس!میشه بگید این حس ششم راسته؟و اینکه اگه واقعا کسی داره🥲و واقعا واقعا تجربه شدس حساش میشه بهم بگه ازدواجم کی هست!دارم میمیرم حالم خوب نیست🥲دعاتون میکنم به خدا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به خدا اعتقاد داری؟

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
به خدا اعتقاد داری؟

زیاااد ولی اخه با اطمینان میگفت اصلا از چند روز پیش حالم خیلی بده کلی رویا پردازی برا ازدواجم کردم حتی لباس عروسمو تو اینستا مدلشو انتخاب کردم بعد گفت الان نیست!

وااااای 😅😅😅 بخدا مثلا ی بچه ۱۳ ساله میاد ادعا میکنه حس ششم داره چندتا چیز میگه شما اصلا چ میدونی پشت گوشی کیه ؟    شما چرا باور میکنی ؟ 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

کاملا دروغه، خواهشا خودتون رو با این چیزا گول نزنید. افسرده میشید. زندگی‌تو بکن و قدر فرصت‌ها رو بدون. حس ششم ی دروغ بزرگه، از نظر علمی قابل تایید نیست. گاهی تصادفی اطلاعات درست میدن ولی واقعا هیچ مبنای درستی نداره. 

😐😐😐 حرفی ندارم ...

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛
زیاااد ولی اخه با اطمینان میگفت اصلا از چند روز پیش حالم خیلی بده کلی رویا پردازی برا ازدواجم کردم ح ...

اگه به خدا اعتقاد داری چرا باید به خرافات ناشی از جهل اعتماد کنی؟

جایی از قران خدا دیدی اشاره کنه به حس ششم؟

یا اهل بیت بگن؟ یا علما؟ 

همش بازیه...چندتا بیکار نشستن از این حرفا زدن، شانسی یه چیزایی هم درست از آب در اومده

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

دوتاشون یبار بهم گفتن اونیکه فک میکنی روت کراشه میاد و بهت حسشو میگه ، در صورتیکه من یه ساله اصن طرفو دیگه ندیدم و حتی قیافشو زیاد یادم نیس🤣

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
وااااای 😅😅😅 بخدا مثلا ی بچه ۱۳ ساله میاد ادعا میکنه حس ششم داره چندتا چیز میگه شما اصلا چ میدونی ...

اخه اصلا اینطوری نیست که طرفو حداقل بشناسه اگر یک درصدم درست باشه با یه اسم مگه میشه حس کنه حداقل ببینش طرفو یه عکس حداقل

من به فالم دیگه اعتقاد ندارم!چون چرت و پرته