من ده روزرپیش بوتاکس معده کزدم راضیم.هم وزنم داره میاد پایین و هم به طرز عجیبی سایزم
اما مشگلی که دارم اینه که خیلی دچار ضف عضلانی و عصبی زیادی شدم.حال ندارم تو خونه یه لیوان جابجا کنم.میخوام ببینم کسی تجربشو داره بیاد کمکم کنه بگه موقته این حالت آیا؟؟؟؟
بچه ها من چندوقته دارم درباره بوتاکس معده می خونم و با یکی 2 تا پزشک هم صحبت کردم. تا جایی که فهمیدم این روش واسه کسایی جواب میده که ریزه خواری ندارند و اضافه وزن بین 10 تا 20 کیلو دارند و خیلیی چاق نیستند. کسی تجربه ای داره از این عمل؟
سلام دوست عزیز. منم امروز 5 روزه زدم. اتفاق خاصی نیفتاده. می خواستم بدونم شما دارو هم مصرف می کنید ب ...
سلام میشه بپرسم چند روز بعد بوتاکس معده اثر کرد؟ من یک هفته اس بوتاکس معده کردم و هیچ علائمی ندارم یکم ترش میکنم و غذا تو معده میمونه فقط و همش گشنمه و اصلا وزن کم نکردم
من تاریخ ۱۴۰۲/۸/۳۰ پیش دکتر افسانه صدیقی فوق گوارش بوتاکس معده انجام دادم ،از ضعف شدید عضلات ماه اول نگم که به جای معده عضلات کل بدنم بی حس شده بود به طوری که دور از جون مثل یه فلج یه گوشه خونه افتاده بودم ،اصلا کاهش وزن به این تاریخ که الان ۱۴۹۲/۱۲/۱۶ هست نداشتم ،اومدم اینجا فقط بگم اینکار رو نکنید ،این تجربه من بود کهرخیلی عذاب کشیدم کلی هم هزینه کردم ،تازه من با کلی تحقیق این دکتر رو انتخاب کرده بودم