2777
2789

الهی بگردم 

پسرخاله من حین زایمان طبیعی کم شنوا شد.

2 سالگی عمل کرد . اونموقع دیر متوجه شدیم متاسفانه 

خالم انقددد تلاش کرد تا راه افتاد. الان 13 سالشه، مدرسه عادی درس میخونه خداروشکر .بچه شما ک 10 ماهس خیییلی خوبه ان شالله خوب میشه نگران نباش عزیزم💚

دریغ است ایران که ویران شود💔

الهی بگردم  پسرخاله من حین زایمان طبیعی کم شنوا شد.  2 سالگی عمل کرد . اونموقع دیر متوجه ...

ممنون ابجی به خدا خیلی حالمون خرابه هم من هم شوهرم از وقتی فهمیدیم شب و روزمون شده غصه و ناراحتی .. پسر منم موقع زایمان ناشنوا شد چون اکسیژن نرسید بهش زایمانم بشدت سخت بود ... کاش هر بلای بود سر خودم میومد ولی بچم سالم میشد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون ابجی به خدا خیلی حالمون خرابه هم من هم شوهرم از وقتی فهمیدیم شب و روزمون شده غصه و ناراحتی .. ...

الان ک اینو گفتی یاد اونروزی افتادم ک فهمیدیم پسرخالم کم شنواس

هیچوقت یادم نمیره کل خونه رو غم گرفته بود خالم انقدد سختی کشید از روستا بچه رو برد تهران چقد عذاب کشید اما خدا جواب صبرشو داد 

حتما پسر شماام خوب میشه اصلا نگران نباش فقط حتما پیگیر عملش باشید .پسر خالم چند سال رفت گفتاردرمانی چون دیر متوجه شدیم 

الهی بحق همین ماه عزیز بچه شماام خووب میشه نگران نباش 💛

الان ک اینو گفتی یاد اونروزی افتادم ک فهمیدیم پسرخالم کم شنواس هیچوقت یادم نمیره کل خونه رو غم گرفت ...

متاسفانه مشکل منم همینه ماهم تویه روستای دور افتاده ای از سیستان بلوچستان زندگی میکنی بدون هیچ امکاناتی حتی گفتار درمانی هم نداریم اینجا...

متاسفانه مشکل منم همینه ماهم تویه روستای دور افتاده ای از سیستان بلوچستان زندگی میکنی بدون هیچ امکان ...

عزیزم توکلت بخدا باشه شما فقط دست دست نکن اون بچه گناه داره😢

سلام.

زمان خوبی متوجه شدید.

اگر کاشت حلزون زیر 2 سالگی انجام بشه، نتیجه عالیه..

فقط.... باید در نوبت قرار بگیرید.

هر طوری هست زودتر به یک مرکز کاشت حلزون مراجعه کنید ( مثلا" بیمارستان امیر اعلم و بقیه‌الله در تهران ) تا به موقع نوبت کاشت گذاشته شود.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
سلام. زمان خوبی متوجه شدید. اگر کاشت حلزون زیر 2 سالگی انجام بشه، نتیجه عالیه.. فقط.... باید در ن ...

سلام خیلی ممنونم از شما بردم کرمان تو نوبت گذاشتمش واسه کاشت حلزون امیدوارم جواب بگیریم

سلام وقتتون بخیر

واسه دخترتون کاشت حلزون انجام دادین

متاسفانه دختر منم همین مشکل داره

و پنج ماهش هست

ممنون میشم راهنمایی کنید

تهران بردم گفتن باید زاهدان عمل بشه شما کجا بردین واسه عمل

سلام خیلی ممنونم از شما بردم کرمان تو نوبت گذاشتمش واسه کاشت حلزون امیدوارم جواب بگیریم

سلام وقتتون بخیر
واسه دخترتون کاشت حلزون انجام دادین
متاسفانه دختر منم همین مشکل داره
و پنج ماهش هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
تهران بردم گفتن باید زاهدان عمل بشه شما کجا بردین واسه عمل

سلام وقتتون بخیر واسه دخترتون کاشت حلزون انجام دادین متاسفانه دختر منم همین مشکل داره و پنج ماهش هست ...

سلام عزیز آره پسرم ۲۰ روزه عمل شده کرمان بردمش برای عمل..ما هفت ماه تو نوبت بودیم چون دوبار عملش کنسل شد بخاطر کم خونی و عفونت وگرنه باید سه ماه پیش عمل میشد