2777
2789
عنوان

کی وقت میکنن زندگی کنن؟؟؟

378 بازدید | 25 پست

من اینستاگرام شخصی ندارم یدونه کاری دارم.امروز کریض احوالم تا سه شنبه سر کار نمیرم بیکار تو خونه ام رفتم اینستا

میبینم یارو فیلم گذاشته شوهرش از اتاق عمل اومده داره صورت شوهرشو پاک میکنه.یا یکی دیگه از صبح تا شب از کاری بامزه بچه اش فیلم و استوری گذاشته.یا از روزمرگیشوت.یا از این که به اقاییش کادو داده🤣اقایی به اون کادو داده.کلا فیلم و عکس و استوری در حال غذا خوردم بیرون رفتن میکاپ کردن.💩ان.نفس کشیدن.میگم اینا واقعا کی وقت میکنن زندگی کنن؟؟؟؟ واقعا نمیشه.فیلم و عکس در هر حالتی بعد بیاد ادیت کنی بزاری اینستا کلا همش میشه زندگی انلاین.سختشون نیست؟؟؟؟؟؟؟ من فقط مشکل دارم با این موضوع یا واقعا سخته؟؟؟؟بعد موندم چطور روشون میشه شوهره از اتاق عمل اومده بیرون حالللل بد داره زنه فیلم میگیره زده بمیرم برات.یا باباش مرده همون لحظه موبایلو داده دست کسی داره ازش فیلم میگیره که بابا بمیرم برات.من بابام فوت کرد تو خونه تو خواب صبح بیدار نشد خونمون قیامت شد دنبال ماشینی که اومده بود بابام‌ ببره میدویدم تو کوچه با لباس تو خونه افتادم زمین انچنانننن.پام شکست با گچ رفتم مراسم.حالا اونا چقدر ریلکس…

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز دخالت نمیکنم ولی زندگی خودشونه ناراحتی اینستا نرو

من دخالت نکردم فرد خاصیو نام نبردم گفتم سخته این جور زندگی فرسایشیه

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

عزیزم مزه پول زیر دندوناشونه،

جالب اینه هرچی دارن و ندارن میندازن رو دایره،بعد مشکلی براشون پیش میاد میگن لطفا سرتون توی زندگی خودتون باشه،

دیگه حرفی ندارم😄

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.