2777
2789
عنوان

یعنی خواهرم تو دلش چی فک میکنه🥲

204 بازدید | 10 پست

دخترا من خواهرم یه سال و نیم ازم بزرگ تره خودم ۱۶ سالمه 

نمی خام از خودم تعریف کنم ولی خیلی ها بهم میگن خوشگلی 

یا از قیافم تعریف میکنن

و جلوی خواهرم که این ها رو میگن حس میکنم دلش میشکنه یا حتی دوست های خودش هم میگن خواهرت خیلی خوشگله 

حتی خود خواهرمم میگه خیلی خوشگلی مثل عروسک میمونی 

ولی حس میکنم ناراحت میشع کاش حد اقل جلو اون تعریف نمی کردن😕😕

چیکار کنم بهش حس بدی دست نده؟

خواهش نیاید بگید فهمیدیم خوشگلی واقعا قصدم این نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داداشم خوشگله همیشه میگفتن داداشت خوشگله اصن شبیه هم نیستین ولی من ناراحت نمیشدم بعدا ک بینیمو عمل کردم منم خوشگل شدم میگفتن شبیه داداشت شدی😂 

حتی خالم باردار بود همش ب داداشم نگا میکرد یا میگفت فلان چیزو بخر ک از دست تو باشه بخورم بچم شبیه تو شه ولی بچش شبیه داداشم نشد🤣

ببخشید خندم گرفت دقیقا همین فکر اومد تو ذهنم که چقد تعریف میکنی از خودت

خب تو هم به خاهرت بگو چقد خوشکلی خر کسی یه ریبایی داره مثلا بگو چشمات خشکله یا اخلاقت خیلی خوبه دوس داشتنی هستی

یا تو جمع که کسی به تو میگه خشکلی بگو خاهرمم فلان چیزش قشنگه کاش مثلا چشم من مث اون بود

دوتا خواهر اینقدر متفاوتید یعنی؟

من با خواهرام خیلی شبیهیم😊

البته میدونم بعضی از خواهر برادرا چهره هاشون باهم خیلی فرق داره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)