2777
2789

دروغای همسرم شاید به ظاهر مهم نباشه.دلیلشم نمیدونم.

اعتمادم نسبت به همسرم از بین رفته ،هربار که میخوام دروغ های ریز و درشتش و فراموش کنم ،یا پنهان کاری جدید داره یا اطرافیان ناخواسته از دهنشون پریده.اقوامش منظورم هست.

چند باری دروغ هاش و به روش اوردم و اصلا زیر بار نرفت تو خیلی موارد و متفاوت 

زن باز نیست،خیانت نکرده اما چون خیلی دروغ میگه یه حرکات جلب توجه ازش دیدم پیش خانم ها میترسم 

چجور با این قضیه کنار بیام

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با قضیع دروغ گفتن؟ من خودم خيلی ناراحت شدم هر بار، وقت هایی که دروغش واقعا ناراحت کننده بود دیگه رفت ...

نمیدونم واقعا باید چکار کنم،هربار که به روش اوردم عصبیم کرده زیر بار نرفته  منم باهاش سر برخورد میکنم ،مثل قبل محبت نمیکنم

نمیدونم واقعا باید چکار کنم،هربار که به روش اوردم عصبیم کرده زیر بار نرفته  منم باهاش سر برخورد ...

انشالله بفهمه چقدر ناراحتت میکنه و بیاد جبران بکنه 

ببین اخلاق رو میشه تغییر داد ولی کار خیلی سختی هست، میخوای برو با یک روانشناس حرف بزن، بگو میخوای اخلاقش رو تغییر بدی بهت راهکار بده 

انشالله بفهمه چقدر ناراحتت میکنه و بیاد جبران بکنه  ببین اخلاق رو میشه تغییر داد ولی کار خیلی ...

مرد خوبیه ،وقتی میبینه ناراحت میشم دلجویی میکنه ،وقتی بهم دوباره دروغ میگه حس بی ارزش بودن کنارش دارم

مرد خوبیه ،وقتی میبینه ناراحت میشم دلجویی میکنه ،وقتی بهم دوباره دروغ میگه حس بی ارزش بودن کنارش دار ...

دقیقا مال منم خيلی مرد خوبی هست به شدت عاشقشم و دوستش دارم هنوز، باوجود تمام دروغ هاش، الان دیگه باهم حرف نمیزنیم، ولی اگر یک روز دوباره باهم شروع به حرف زدن بکنیم حتما تلاش می‌کنم این اخلاقش رو درست بکنم 

دقیقا مال منم خيلی مرد خوبی هست به شدت عاشقشم و دوستش دارم هنوز، باوجود تمام دروغ هاش، الان دیگه باه ...

چجور میخوایی درستش کنی

چجور میخوایی درستش کنی

درست نمیشن والا….شوهر منم همینه،از سرشون نمیفته، اصلا دروغاشونو دروغ نمیدونن که بخوان اصلاح کنن فقط مغلطه میکنن….نمیدونم واقعا انگار مغزشون یه عیبی داره