2777
2789
عنوان

برداشتن خال

4380 بازدید | 17 پست

کسی تجربه اش رو داشته؟ من یکی دوتا رو صورتم دارم امروز می خوام برم دکتر برشون داره راسته میگن بر می گرده یا جاش می مونه؟ 

و اینکه بعد از برداشتن باید چه جوری و تا چه مدت مراقبت کرد چون من زیاد بیرون میرم معمولا. 

ممنون میشم جواب بدین

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کلاس میرم آخه 🤦‍♀️ نمیشه چسبی چیزی زد؟ 

میتونی ماسک بزنی.کرم ها وپمادا رو هم استفادع کن حتماااا.اگ استفاده‌نکنی ردش میمونه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

واسه من همش برگشت اما اندازش کوچیکتر بود،گفت تا ۴۰ روز دیگه برگشت بیا دوباره برشون دارم تا ریشه کن بشه،چون همون اول نمیشه خیییلی گودش کنن،

پماد به دارخونه بگو برای چی میخوایی، چیز خوب بگیر ۲۰۰ تومن برای کرم هزینه کن تا ردش نمونه تند تندم تمدید کن،همشم میری بیرون اول اون پمادو بزن بعدم ضدافتاب،

چند روزم بهش آب نخوره،یادم نیست گفت دو روز یا سه روز،

سعی کن اون قسمت خالو کرم پودر نزنی که کدر نشه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
واسه من همش برگشت اما اندازش کوچیکتر بود،گفت تا ۴۰ روز دیگه برگشت بیا دوباره برشون دارم تا ریشه کن ب ...

من کلا چهارتا دارم تو صورتم سه تاشون کوچیکن ولی یکی شون بزرگه. بیشتر واسه اون بزرگه میرم خیلی صورتمو بهم ریخته. البته خیلی هم بزرگ نیست اندازه یه عدس. 

حدود۲هفتس همسرم انجام داده با لیزر

خداروشکرخیلی راضی هستیم. گوشتیای بزرگ رو گفت دوجلسه با فاصله ۱ماه باید انجام بده

جوری برنامه بریز که حداقل دوروز بیرون نری.مثلا۴شنبه عصر انجام بدی که ۵شنبه و جمعه بیرون نری

۱ روز حموم نباید بری وآب نخوره بهشون. هفته اولش زینک میزنی روشون هفته دوم کرم ترمیم کننده

بعداز ۲هفته فقط یه قرمزیه محوووو مونده که انشاالله بهترم میشن

دردم از یار است و درمان نیز هم

من یکی بالای لبم بود یکیشم پشت گردنم 

سه ساله لیزر کردم با اینک ریشه دار و بزرگ بود خال گردنم نه برگشتی میبینم نه جاش مونده

شما سه روز اب نمیزنی 

ارایش پوستی نمیکنی 

ترمیم کننده استفاده میکنی مرتب

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97