2777
2789
عنوان

جهیزیه

129 بازدید | 5 پست

تو شهرستان ما رسم دختر همه جهیزیه رو بیاره منو شوهرم راه دوریم نمیدونستم رسم اونا فرق داره یه مدت که گذشت فهمیدم رسمشونه سه تا وسایل بزرگ رو دوماد بخره ولی هیچی نگفتن ب ما و افتاذ گرذن خودمون

به هرحال این موضوع تموم شد بابام همه ی جهیزیه رو خرید همسرم تی وی میز تی وی  و یه فرش خرید

وقتی مامانم اینا جهیزیمو اوردن چیدن یه تشکر نکرذن هیچکدومشون حتی موقع خدافظی من بلند بلند کلی تشکر ازشون ولی بازم هییچی نگفتن اونا

برام عروسی ک گرفتن خیلی خرج کردن و گفتن هرچی میخای همونو برات انجام میدیم درعوض کلی مامانم اینا ازشون تشکر کردن که بهترین عروسی بود خانواده شوهرم هی به همه میگفتن مامانش اینا خیلی راضی بودنو تشکر کردن

توووو دلم موند یه تشکر کن بابت جهیزیه انقدر کامل و عالی بود همه چی

دوس دارم یه چیزی بگمممم بهشون شما بودین چیکاذ میکردین?

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانت اینا برا شما جهاز خریدن عزیزم درسته ادب حکم میکنه ک ادم تشکر کنه ولی حالا نکرده ام نکرده خودت ...

یجوری رفتار کردن که انگار چیز خاصی نبوده یا مثلا وظیفه بوده

نه جانم سما بايد ب خونوادت مي گفتي همون اول كه برا عروسي ابدا تشكر نكنن وقتي انقد بي تربيتن 

چرا يه عده از اينكه بد باشن بي ادب باشن زور گو باشن لذت ميبرن؟مگ يه تشكر چقد ازشون كم ميكنه كه راضي ميشن عروسو برنجونن؟

خدا خودش صبر بده بهتون وقتي همچين ادمايي سر راهتون قرار ميگيرن

ما تو جهاز فرش يخچال تلوزيون و لباسشويي و دو دست لحاف تشك با خونواده داماده و بقيش با عروس بي حرف اصافه و پس و پيش خونوادهامون همونارو خريدن و از هم تشكر كردن تموم شد 

يه عده ادم نيستن واقعا