دوتا مصلایی هست امید و رضا کدومشونه ک بهتره من خیلی تعریف شنیدم مصلایی ولی اسمشونمیدونم
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
کلا مصلاییها معلمهای خوبیان. فیزیکشون دبیر ما بود واقعا هرجا هست تنش سلامت باشه خیلی معلم خوبی بود اینهمه سال گذشته از دبیرستان هنوز یادش میکنم، شیمی هم اون زمان رضاشون (😂) درس میداد فقط فکر کنم که خیلی ازش تعریف میکردن اما فکر کنم پدر و پسرن الان هم بچهها میگن خوبن جفتشون.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "