florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5743 عنوان لپتاااپ🥲 112 بازدید | 31 پست لپتاپم باطریش حتی یک دقیقه هم شارژ نگه نمیداره همیشه مستقیم تو شارژ استفاده میکنم میخوام باطری بگیرم ولی شنیدم میگن باطری جدید چنان عمر نمیکنهنظرتون چیه؟؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍 1402/05/07 | 11:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rouhieh عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 8413 وای من انقد میترسم لپ تاپم خراب شه اصلا روشنش نمیکنم😭😭 عمر دستگاها ۴ تا ۵ ساله فوقش. یکی دیگه بخر اگه میتونی
zomorod777 عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 230 منم قبلاً همین مشکلوداشتم همیشه با برق وصل بود ولی خب بدون باتری هم نمیشد🥲 دیگه عوضش کردم حداقل یه یه ساعت دو ساعت شارژ نگه میداره دیگه
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5743 وای من انقد میترسم لپ تاپم خراب شه اصلا روشنش نمیکنم😭😭 عمر دستگاها ۴ تا ۵ ساله فوقش. یکی دیگه بخر ... من استفاده درسی و کاری دارم باطریش از اول خراب شد ، خود لپتاپم خیلی خوب کار میکنه بابا چرا عوض کنم درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5743 منم قبلاً همین مشکلوداشتم همیشه با برق وصل بود ولی خب بدون باتری هم نمیشد🥲 دیگه عوضش کردم حداقل یه ... چند مدته کار میکنه باطری جدیدت درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
rouhieh عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 8413 من استفاده درسی و کاری دارم باطریش از اول خراب شد ، خود لپتاپم خیلی خوب کار میکنه بابا چرا ع ... اها فک کردم خیلی ساله داریش
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5743 عمر باتری نهایت ۴ ساله ش دیگ با عمر باطری کاری ندارم میگم باطری جدید کار میکنه یا خراب میشه زود درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5743 لپتاب ماهم همینه کلا تو شارژ استفاده میکنیم😐💔 من بیرون هم لازم دارم که اینطوری نمیشههه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5743 باتریش تموم کرده دیگه باید سفارش بدی منظورم اینه جدید بگیرم چه مدت کار میکنه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍