2777
2789

ی هفتس شروع کردم برای کنکور تجربی دارم میخونم چون مبخام پشت کنکور بمونم مبخام دبیر زیست یا آموزش ابتدائی قبول شم بنظرتون میرسم میشه ت این ی سال قبول شد 🥺🥺🥺🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووه خودت داری میگیی یه سااال ..

کلی‌وقتههه هاااا..

نزدیک کنکور که بشی میفهمی یه روز هم چقدر زیاده و مهمه 

یه سال که میشه توش کلی کارا کرد 

میشه رتبه یک کنکور شد و یا میشه هیچی قبول نشد !

همش بستگی به خودت داره عزیزم 

اگه بخوای اینطوری هی با حرفای منفی روز بگذرونی و به فکر کنکور باشی و هی ناامید باشی معلومه که نتیجه نمیگیری 

تو فقط تلاشتو بکن با نتیجه کاری نداشته باش و بهش فکر نکن 

چون در نهایت نتیجه ، حاصل همین لحظات الانته

پس نهایت استفاده رو ازش بکن 

اووووه خودت داری میگیی یه سااال .. کلی‌وقتههه هاااا.. نزدیک کنکور که بشی میفهمی یه روز هم چقدر زیا ...

فقط میترسم فرهنگیان قبول نشم یکم استرس اینو دارم 

دقیقا حرفاتون درسته مرسی از شما🥺🥺😍😍😍

فقط میترسم فرهنگیان قبول نشم یکم استرس اینو دارم  دقیقا حرفاتون درسته مرسی از شما🥺🥺😍😍😍

خب قبول نشی ، دنیا که به آخر نمی‌رسه !

جامعه که فقط معلم نمیخاد .. اینقدر رشته های شیرین دیگه هم داریم ..

ولی مطمئن باش با تلاش میشه به همه چی رسید 

امیدوارم به هدف قشنگت برسی خوشگل خانوم ♥️😉

اره چرا ک نه 

ی سال ک کم نیست، میتونی بهترین رشته ها رو قبول شی 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
خب قبول نشی ، دنیا که به آخر نمی‌رسه ! جامعه که فقط معلم نمیخاد .. اینقدر رشته های شیرین دیگه هم دا ...

والا خودم ب رشته های دیگ علاقه دارم ولی چون میگن معلمی زودتر میری رسمی میشی بخاطر همین 

مرسی قربونت 😍😍😍