2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

256 بازدید | 32 پست

موقعی که یه بحث کوچیک میشه الکی گنده اش کنه و فحش بده یا وسیله بشکنه چیکار میکنید که رفتارشو درست کنه سه ساله ازدواج کردم گاهی حتی میخواد دست روم بلند کنه شرایط طلاق رو ندارم سرکار میرم و مستقیم ولی خانوادم نمیزارن جدا شم حس میکنم از قصد اینطوری جوگیر بازی درمیاره یعنی زن و شوهری دیگه بینشون بحثی چیزی نمیشه

زمانی که همه چی اوکیه چی؟

بازم عصبانی و بداخلاقه؟

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

بشکنه دوبرابر میشکنم وقتی به جیبش ضرر خورد آدم میشه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سر صدا جیغ فریاد که تو زندگی اشکال نداره ولی کتکفوش ناموسی چرا؟؟؟ 

میده دیگه خیلی حرفه‌ای بدی میزنه به خودم و خانوادم ولی من اگر جوابشو مثل خودش بگم همیشه یادش میمونه 

اوموقع ها همش تو گوشی و تلویزیون غرقه آدم بی خیال و تنبلیه تا باهاش حرف نزنی باهات حرف نمیزنه

وقتی عصبانیه ترجیحا چیزی نگو که به تو هم آسیب نرسونه

از ایناس که با سکوت بیشتر عصبی میشه؟

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
اگه شاغلی خیلی خوبه، اول ببرش روانپزشک شاید وسواس فکری داره اگه همکاری نکرد، قهر کن یه مدت برو خونه ...

پدر مادرم همش میگن تو باید کوتاه بیای زیاد نمیتونن موضوع رو جمع کنن بدتر بزرگش میکنن روانشناس هم نمیره می‌میپیچونه همش به خانوادم میگم میگن روانشناس میخواد چکار کنه تو باید درستش کنی

از روز اول بهش گفتم عصبی شی حق وسایل شکستن و خدایی نکرده دست بلند کردن نداری

ی دفعه عصبی شد همه چیو گندش کرد با شتاب اومد سمتم که مثلا بترسونتم منم گفتم نوک انگشتتم بگیره بهم پشت گوشت دیدی منم دیدی خیلیم جدی گفتم (ولی تو دلم میخندیدم) دیگه مثل بچه آدم نشست سر جاش 😂😂

وقتی عصبانیه ترجیحا چیزی نگو که به تو هم آسیب نرسونه از ایناس که با سکوت بیشتر عصبی میشه؟

آخه خیلی دیوونه میشه و چرت و پرت میگه منم عصبی میکنه تموم نمیکنه انقدر میگه و میگه