2777
2789
عنوان

لیاقت نداشت

606 بازدید | 60 پست

سلام بچها من یک سال و نیم با ی پسری دوست بودم چند روز پیش هرچی پیام میدادم جواب نمی‌داد(نظامیه و ی سری اردو داشتن گاهی در دسترس نبود) روز بعدش خلاصه دیدم بوق خورد بهش پیام دادم ک‌زنگ بزن خلاصه زنگ زد گفتم چرا جواب پیام نمیدی گفت نمی‌خواستم دوست نداشتم جواب بدم ...گفتم بیکار بودی و جواب ندادی گفت آره کل روز بیکار بودم نخواستم جواب بدم خلاصه منم گفتم اوکی از من نخوای باهات خوب باشم اینقد پرو پرو حرف میزنی 

لایک کن

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد تلفن قط شد دوباره ک زنگ زد گفتم چرا جواب ندادی حتی ناراحت باشی هم دلیل نمیشه جواب بدی و ... خیلی پرو برداشت گفت همینی ک هست 

منم گفتم اوکی کاری نداری گفت چرا گفتم بفرما برداشت گفت ما نمی‌تونیم با هم باشیم نمی‌تونیم ازدواج کنیم گفتم اوکی اونم گفت خداحافظ 😐

حالا جالب اینه همین آقا وقتی میخواستم جدا شم ازش التماس ک نرو من خانوادمو راضی میکنم چون مامانش مخالف دوستی قبل از ازدواج خیلی هم سخت گیر و طرز فکر قدیمی داره به هر حال

حتما خانواده اش یکی رو واسش پیدا کردن اینم داره میپیچونه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

منم پسر خالم ازم خواستگاری کرده بود قبل عید ک بخاطر ایشون گفتم نه من فعلا قصد ازدواج ندارم و این حرفا 

اما از اون روز ک رابطمون اینجوری شد حس میکنم پسر خالم خیلی بهتره خیلی پسر سر به زیر و خوبیه با ایمانم هست شدید 

موندم بعد یک سال و نیم چحوری خیلی راحت اینجوری بهم گفت و رفت😐دلم میخواد خودمو بزنم

انقدر باهام سرد بود بعضی وقتا بد رفتاری میکرد بخاطر اندک اشتباه و ناراحتی ازم خیلی کوتاه اومدم خیلی تحمل کردم خیلی دلم شکست اما موندم گفتم دوسش دارم اما این دفه گفتم بره بدرک مگ من آدم نیستم هرکار بخواد بکنه هرچی بخواد بگه فک می‌کنه هرکاری کنه باز من کوتاه میام اینم بگم ک پسر خالم از همه لحاظ بهتره خوشگل تر خوشتیپ تر اخلاقش هم خوبه