لطفاً هرکس اطلاعی داره بهم کمک کنه دارم دیوونه میشم
رو پای نوزاد ۴ ماهم دوتا لک شیر قهوه ای دیدم خودم هم یکی تو کمرم اندازه ناخن کلی هم نقطه نقطه تو کمر و سینه ام دارم، همش دارم بدن بچم با استرس چک میکنم، شیرم داره کم میشه بس که استرس دارم، تو اینترنت هم همش چیزهای منفی نوشته همش میترسم بیشتر بشه با توجه به اینکه خودم هم از لکها دارم به نظرتون جای نگرانی هست؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
این لک ها از رنگدونه های پوستیه که معمولا ارثیه ما خودمون خانوادگی رنگدونه پوستی زیاد داریم من خودم تو صورتم کللللی خال دارم داداشم و خاهرام هم همینطور ارثی هم هست یعنی میتونی با لیزر برداری ولی احتمالش هست دوباره برگرده چون پوستمون این مدلیه
من ده تا دکتر بچمو نشون دادم اولین سوالشون اینه که خودت لکه نداری ؟ یعنی وقتی ارثی باشه جای نگرانی نیست شما که خودتون لکه دارید اصلا نگران نباشید . از دوران کودکی بچتون لذت ببرید برای بچه منم دعا کنید که مشکلی نداشته باشه
من ده تا دکتر بچمو نشون دادم اولین سوالشون اینه که خودت لکه نداری ؟ یعنی وقتی ارثی باشه جای نگ ...
ممنون از جوابتون، هراز چند وقتی دوباره مثل خوره میوفته تو سرم چندماه بود کلا برام مهم نبود انگار وجود نداشتن، یه ماهه دوباره همش دارم بدنش چک میکنم نگاه میکنم، تو اینترنت سرچ میکنم دوباره خیلیییی نگران شدم، انشالله همه بچه ها و بچه شما همیشه سالم باشه که خیلی کادرها استرس میگیرن و داغون میشن از مریضی بچشون
سلام عزیزم ،بچم وقتی ی ماهش شد زیر چشمش ی لکه شیر قهوه پیدا شدودکتر اطفال بردم گف یه خاله، منم از همون موقع دارم تو بدن خودم میگردم با وجود اینکه از قبل بدنم خالو ککو مکداشت ولی تا الان بیشتراز ده تا شیر قهوه دیدم ک تاحالا ب چشمم نیومده بودنو فکر میکنم تو حاملگی یا بعد اون پیداشون شده .با خودم فکر میکنم میگم نکنه یچیم هستو با شیردادنم ب بچه به اون انتقال دادم😭