2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چای قهوه به مرور تیره میکنه ولی نه توی دو هفته حتما برو خودت رو به پزشکت نشون بده

تو کلینیک رفتم ، دکتره خیلی کثیف کار کرد اولش وقتی اومدم خونه دیدم چند تا دندون جلوییم همشون سیاه شدند نمیدونم ماده ای را اشتباه استفاده کرده بوده؟ رودندونام تیکه تیکه مواد چسبیده بود بهش گفتم میگه زیبایی که کار نکردید یه پر ساده بوده!؟

برو بهش بگو یا درستش میکنی یا میرم نظام پزشکی شکایت میکنم

یعنی شکایت  اثر داره؟ ، همیشه میرفتم مطب این بار رفتم کلینیک ، چطور از وقت و هزینه مردم سو استفاده میکنن

پر کردم با مواد سفید

خب این که کامپوزیت نیس فک کنم

من با مواد سفید پر کردم بعد چند وقت رنگش عوض شد ولی اون دندونم که کامپوزیته بعد چند سال هنوز رنگش عوض نشده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
تو کلینیک رفتم ، دکتره خیلی کثیف کار کرد اولش وقتی اومدم خونه دیدم چند تا دندون جلوییم همشون سیاه شد ...

پس حدسم درست بود کامپوزیت نیس

کامپوزیت تو لاین زیباییه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر