2777
2789
عنوان

ب نظرتون کارم اشتباه بود یانه؟

112 بازدید | 7 پست

من دوتا فامیل دختر دارم ک زیاد تحویلم نمگیرن مثلا ی مهمونی میشه متو تو حمعشون راه نمیدن یا مثلا ی روزی اگه لباس خیلی شیکی بپوشم مثه دیوونه ها باهام رفتار میکنن حتی ی کلمه حرفم باهام نمیرنن 

اگه بگین مشکل اخلاقی دارم فقط مشکلم ان هست ک کم حرف میزنم ک ی کم خجالتیم..همین

دیشب ک ماه محرم بود منو مامانم رفته بود مسجد محله خودمون زیاد نبودیم شاید سی چهل نفر بیشتر نبودیم ی دختر فامیل دارم ک کلاس اوله ولی خیلی شیرین زبونه اومد بهم گفت ک دوتا ابجیا(منظورش همون دوتا فامیلای دختر بود)اومدن مسجد تو حسینیه هستن تو برو پیششون...منم ت  دلم ب خودم گفتم ک اگه برم پیششون ک باهام حرف نمیرنن پس بدم چیکار کنم ک بهش گفتم نه عزیزم میخوام چایی و خرما پخش کنم...داشتم چایی پخش میکردم یکی از فامیلامون ب من گفت ک این دوتا دخترای فامیلتون داشتن میومدن تو حسینیه این دهتر بچه گفت ک همین ک رفتیم مسجد ب دنیا بگید بیاد پیش شماهااا چون دنیا تنهاس(دنیا اسم منه)بعد من گفتم ک نه اون دونا چیزی بهم نگفتن ک اونم گفت ک ماراحت نشو بابا ولش کن منم گفتم اونا باید بگن تا بیام پیششون دیگ 

ازینکه حتی اون دختر بچه بهشون گفته بود ک منو صدا کنن برم پیششون ناراحت شدم 

ازینکه خودشونو نشون ندادن 

ازینکه همش تنهام 

ی جمعی میشه هیچ هم صحبتی ب غیر از مامانم مدارم

ناراحتم....

منم نه رفتم تو حسینیه بهشون سلام کردم 

ن خدافسی

کارم زشت بود؟؟؟؟

اصلا دلیل این کارشون چی بود؟

اعتماد به نفست كمه

محل نميدن ك نميدن ، خوششون نمياد ك نمياد

ميخوام نياد

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متم‌ مثل‌ توام‌ 

دخترا‌ یه‌ جا‌ جمع‌ میشن‌ احساس‌ میکنم‌ حرف‌ مشترکی‌ باهاشون‌ ندارم‌ یا‌اگه‌ من‌ باشم  راحت  نیستن‌ به‌خاطر‌ همین‌ معمولا‌ همش‌ پیش‌ مامانم‌ میشینم‌

بدبختی‌ اونا‌ فک‌میکنن‌ من‌ مغرورم🤦‍♀️طرفم‌ نمیان‌

انگار‌ من‌ نسبت‌ به‌ اونا‌ یا‌اونا‌ نسبت‌ به‌ من‌ گارد‌ دارن

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...