2789
عنوان

کمک لطفا.....

57 بازدید | 9 پست

دیشب بچه ۶ ساله خسته را بردم هیات اونجا بهونه گرفت زد زیر جیغ  اصلا نمی تونستم آرومش کنم همه داشتن نگام میکردن دو تا مشت زدم بهش بدتر شد خیلی گرسنه بود گفتم بیا بریم خونه گوش نکرد.  اوم یم تو کوچه جیغشش بیشتر شد یه دفعه دیدم برا چند ثانیه چشاش رفت آب ریختیم به هوش اومد اصلا سابقه نداشته. نمی دونم ضعف کرد غش کرد.  زنگ زدیم اورژانس گفت تشنج نبوده.  به نظرتون چی بود دارم دق میکنم دیشب تا صبح نخؤابیدم از اونجا اومدیم سرحال شد شامشو دادم شربت عسل براش درست کردم.  به نظرتون چی شد.   به قلب کوچولوش آسیب خورد؟. خواهش میکنم راهنماییم کنید دارم دب می گنم 

مشت میزنی به بچه ؟😐 واقعا برات متاسفم

خوب بچه گرسنه بود نمیتونی یه خوراکی براش بگیری،☹️

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چرازدیش طفلکو 😭 تو کیفت همیشه خوراکی برابچه بزار خب فشارش افتاد ☹️

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

شایدم جاییش درد میکرد گریه میکرد نمیتونست بگه

وقتی بچه گشنه اس اصلا نبرش جایی

هرجا حواستی بری قبلش دو تا لقمه نون پنیری چیزی بخش بده بعدا ببرش حتی اگه گشنه نباشه اینجوذی اعصاب خودتم سرجاشه