2821
2789
عنوان

یه سوال

149 بازدید | 5 پست

من مجرد بود حساب یارانمو از پدرم جدا کردم به حساب خودم میومد الان سه ماهی میشه ازدواج کردم شوهرم میخواد حساب یعرانشو از پدرش جدا کنه برا همون سند ازدواج برده الان یارانه منم می‌ره حساب اون چطوری میشه یارانه من به حساب خودم بیاد یارانه اون به حساب خودش 

میگه نمیشه باید هر دو به حساب شوهر بیاد راست میگه؟

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ضامن بشی بانک می تونه از حقوقت برداره.  حتی اگه جدا شده باشی.  خونه در رهن بانک بره ...

نیدونم چکار کنم نمیتونم ضامن نشم مجبورم میگه میدم ولی بقول تو اگه تا ده سال دیگه نده چکار کنم 

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺

نیدونم چکار کنم نمیتونم ضامن نشم مجبورم میگه میدم ولی بقول تو اگه تا ده سال دیگه نده چکار کنم  

چرا نمی تونی. بگو من وام بر می دارم تو ضامن من شو. هر چی خریدیم   نصف نصف

.  بجنگ.  جنگ اول به از صلح آخر.  خدا رو شکر پدرت پشتته.  حتی شده طلاق بگیری.  ببین اگه از الان کارت و جلو نبری تا عمر داری همینه ها.  

حتی اگه قرض و...  نداشته باشه سر ماه می آد میگه حقوقت روبده. تو حسابم بشه دلم قرصه.... 😏😏😏 

وقتی ازش مطمئن شدی مثلا 20سال دیگه قضیه فرق می کنه.  

2824
2823
2791
2779
2792