ما که بعد از بیست و خوردهای سال راحت شدیم یه خونه دیگه خواهرم داره هنوز گاز کشی نشده ولی مستاجر نشسته .میگم خونه ها چقدر گرونه که طرف راضی شده با اجاره کمتر تو خونه بدون گازکشی بشینی البته ما تو این بیست سال چون خوش حساب بودیم زیاد جابهجا نشودیم کلا پنج یا شیش تا خونه رفتیم.
خونه ما هم گاز کشی نداشت مستاجر اومد خیلیم راضی بود
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اوهوم واسه حموم و پخت و پز ،تو زمستون که هوا سرده چکار میکرد؟
برجو تازه ساخته بودن قرار شد تا سایر برج های کنارش تکمیل نکنند گاز نیاد چون هرروز ماشین سنگین رد میشد ۶ ماهی گاز نداشتن
حموم و گرمایش که کلا داکت اسپلیت داره خونه
واسه پخت و پز کپسول برده بودن
اوهوم یه قسمت از مسکن مهر تو هشتگرد.البته بلوکهای اطراف رو گازکشی کردند فقط بلوک ما مونده بود که بودجهشون تموم شد،معلوم نیست یه بار میگن تا ۶ماه دیگه گازکشی میکنند یه بار هم میگن تا یه سال
سرمایش و گرمایش از کف خونه رو شنیده بودم شاید اشتباه شنیدیم ،یعنی این سرمایش و گرمایش رو که گفتید با ...
بله
کانال داره از سقف باد گرم و سرد میاد
پنلشم رو دیوار برای تنظیم حرارت نصبه