2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چهار ماهت باید تموم بشه 

16 هفته به بعد

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

اگر سونوگرافی معمولی میرید تو هفته هجده دقیقش مشخص میشه تو سونوگرافی آنومالی که در هفته هجده معمولا هست معلوم میشه. خودمم هجده هفتگی فهمیدم البته بعضی دکترا تو سونوگرافی غربالگری اول هم جنسیت رو میگن ولی صد درصد نیست

اما اگر میخوای آزمایش‌های دقیق هم هست که از دوازده هفته معلوم میشه و خب گرون هستن آمینوسنتز و cvs و چندتا دیگه که جزو آزمایشات تکمیلی و ژنتیک هستن ولی جنسیت رو هم معلوم میکنن زنداداش من آمینو کرد تو دوازده هفتگی معلوم شد 

اگر سونوگرافی معمولی میرید تو هفته هجده دقیقش مشخص میشه تو سونوگرافی آنومالی که در هفته هجده معمولا ...

ععه قیمتش چنده شوهرم انقدر دوست داره بفهمه که مطمئنم میده یرم  انومالی

ععه قیمتش چنده شوهرم انقدر دوست داره بفهمه که مطمئنم میده یرم  انومالی

آخه باید دکتر بنویسه برای زنداداش منو گفتن احتمال سندروم دان داره بعد فرستادنش آمینو که خداروشکر بچه سالم بود و اینکه بعد فهمیدیم آمینو خطر سقط داره و اصلا خوب نیست یه آزمایش خون معمولی هم هست که هم جنسیت هم بیماری های ژنتیکی رو خدایی نکرده مشخص میکنه اسمشو یادم نیست من به دکترم گفتم بنویس گفت نیازی نداری و ننوشت و منم چون جشن تعیین جنسیت داشتم به دکتر گفتم جنسیت رو تو سونو ان تی نگو و تو هجده هفتگی فهمیدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز