2777
2789
عنوان

تابستون🥺🥺🥺🥺🥺

691 بازدید | 24 پست

بچه ها وقتی فکر میکنم تابستون داره کم کم تموم میشه دیوونه میشم

آخه من اصلا پاییز رو دوست ندارم،خیلی دلگیرههههه،زود شب میشه بارون میاد برای درس خوندن هم زیاد وقت نیست صبحاش نمیشه از خواب پاشد خیلی بدهههه

ایکاش همیشه بهار و تابستون بود

🥺🥲🥲🥲 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه افسردگیم با فصل پاییز برمیگرده

کاش پاییزنمیشد🥲

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

سعی میکنم بهش فک نکنم 😀💔

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

تابستون خیلی مزخرفه. 

من عاشق پاییزم. هوا خوبه و خیلی هم فصل قشنگیه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند