masoli مدیر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3607 عنوان حس ششم یاfall | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 81 پست سلام بچه ها خوب هستین، ببخشید کسی هست که حس ششم داشته باشه و یا بتونه واسم fall بگیره. یه آزمون سخت دارم خیلی استرس دارم، میدونم همه چیز بستگی به تلاشم داره ولی ذهنم درگیره 1402/05/07 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarmehrban عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 19284 انشالله خیر هست هرچی به صلاحت هست باشه . امیدت اول به خدا باشه مرسی عزیزم میشه ویژگی اخلاقیم رو بگی حست چقدر درسته؟
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 837 گلم منو نمیبینی چرااا لطفاا محمدحسین به شغل مورد نظرش میرسه عزیزم ببخشید آخه نمیتونم کمکت کنم چون چند روز پیش خودت گفتی خس ششمی ها هی منفی میگن.واسه همون انرژی منفی داری و باید ازش خلاص شی بعد
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 837 مرسی عزیزم میشه ویژگی اخلاقیم رو بگی حست چقدر درسته؟ ناراحت نشی از حرفم ولی زودرنجی مشکلی باشه میندازی توی خودتو اینکه وسواس فکری داری که اونم بدلیل بعضی مشکلات هست که قبلاً توی خانواده داشتی البته حس کردم. اشتباه باشه ببخشید 🌸
dokhtarmehrban عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 19284 ناراحت نشی از حرفم ولی زودرنجی مشکلی باشه میندازی توی خودت و اینکه وسواس فکری داری که اونم ... تاپیکام رو ندیدی ؟😅
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 837 نه درسته تاپیکام رو ندیدی ؟😅 کاش اینجا بودی میدیدیبالای ۱۰ نفر میگن جواب بده بهم چطور برم تاپیک تورو بگردم دختر🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂
dokhtarmehrban عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 19284 کاش اینجا بودی میدیدی بالای ۱۰ نفر میگن جواب بده بهم چطور برم تاپیک تورو بگردم دختر🤦🏼♀️🤦 ... اخه خیلی درست گفتی 😂از آیندم چیزی دیگه حس نمیکنی
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 837 اخه خیلی درست گفتی 😂 از آیندم چیزی دیگه حس نمیکنی گفتم که حس ششم دارم ولی دیگه علم غیب ندارمالبته مشکلات اینقدر زیاده که میشه کمی حدس زد 😅
dokhtarmehrban عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 19284 گفتم که حس ششم دارم ولی دیگه علم غیب ندارم البته مشکلات اینقدر زیاده که میشه کمی حدس زد 😅 خب اره درسته منم منظورم هر حسی که نسبت به ایندم داری رو بگو خیلی از حس ششما میگن
مهیاس98 عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16332 عزیزم ببخشید آخه نمیتونم کمکت کنم چون چند روز پیش خودت گفتی خس ششمی ها هی منفی میگن. واسه هم ... برا جواب دادن به سوالات مگه میرین تاپیکای قبل روچک میکنید؟!! از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 837 برا جواب دادن به سوالات مگه میرین تاپیکای قبل روچک میکنید؟!! نه چک نمیکنم عزیزمیه تاپیک زدن بود یکی در مورد حس ششمتو اونجا گفتی اینا الکی هست همشونفقط جوابهای مشترک میدن و منفی می بافن و اینجور چیزا
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4182 اینم بگم مث نمیدونم چی از جدایی باهات پشیمون میشه صبر کن ببین میشه بگی کی زنگ میزنه کی میبینمش 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
مهیاس98 عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16332 نه چک نمیکنم عزیزم یه تاپیک زدن بود یکی در مورد حس ششم تو اونجا گفتی اینا الکی هست همشون فقط جوا ... خیر من چنین چیزب نگفتم.من گفتم فلان کاربر فقط منفی گفته اونم باصراحت تمام.لطفا حرف دهن بنده نزارید ممنون ازوقتتون.یاعلی. از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4182 نه چک نمیکنم عزیزم یه تاپیک زدن بود یکی در مورد حس ششم تو اونجا گفتی اینا الکی هست همشون فقط جوا ... یک دوش نمک بگیره و چند ابه قران بخونه اون انرژی منفی میره 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
ژاله_م عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 837 خیر من چنین چیزب نگفتم.من گفتم فلان کاربر فقط منفی گفته اونم باصراحت تمام.لطفا حرف دهن بنده نزارید م ... اصولاً خانوما نمی نویسن یا علی و این تیکه کلام آقایون هست.بهرحال موفق باشین🌸