roseitaaa مدیر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 عنوان 🕯️ شمعم 😒 | مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 118 پست خامووووش نمیشع از یازده شب روشنه هنوز خاموش نشده 😐 ینی الان به حاجتم میرسم یا غیرممکنه 🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) .... 1402/05/07 | 01:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 عااا ان بودی ولی سکوت مطلق داشتی 😒 😏😏 یکم حساب کار دستت میایه😏🤣🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15193 🗿🗿 گفتی کلا چص نمیکنم 😒😒 صحیحح عهه فک میکردم باید ب پنج بگم🤣🤣🤣 کلااا واسه شمااا دوتا چص نمیکنم 😒پنج میگن نیست امروز کهه ناچار ب سه گفتمم اونم خیر ببینه برم گردوند 🥺 یجوری رفتی انگار از همون اولش هیچوقت نبودی.. نیاز دارم امشب حرفامو بشنوی ولی چه فایده...دارم دق میکنم
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15193 😏😏 یکم حساب کار دستت میایه😏🤣🤣 😒😒اقا بیا تاپیک بیب پر بازدیده بچه ها تگ کن بحرفین بترکه خسته شدم ازش😐 یجوری رفتی انگار از همون اولش هیچوقت نبودی.. نیاز دارم امشب حرفامو بشنوی ولی چه فایده...دارم دق میکنم
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 کلااا واسه شمااا دوتا چص نمیکنم 😒 پنج میگن نیست امروز کهه ناچار ب سه گفتمم اونم خیر ببینه ب ... 🥺🥺🥺خیر از دو جهان گیتی ببینه🤣🤣🤝 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15193 🥺🥺🥺خیر از دو جهان گیتی ببینه🤣🤣🤝 واقعااا از فکر کاربریمم قلبمم درد گرفته بوددد باورت میشه🥺🥺 یجوری رفتی انگار از همون اولش هیچوقت نبودی.. نیاز دارم امشب حرفامو بشنوی ولی چه فایده...دارم دق میکنم
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 😒😒 اقا بیا تاپیک بیب پر بازدیده بچه ها تگ کن بحرفین بترکه خسته شدم ازش😐 🤣🤣 اسکلییی .؟؟ ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 واقعااا از فکر کاربریمم قلبمم درد گرفته بوددد باورت میشه🥺🥺 🗿🗿🗿نععع انقد اسکلییی؟ ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15193 🤣🤣 اسکلییی .؟؟ چراااا میخوام کلااا بی نام و نشون بشم خو ...یکی تاپیکامم نی نی یار قفل کرده سر فرصت بگم بازش کنه بترکه 😌😌اقا اف شم فرمون دس میگری خودت !! یجوری رفتی انگار از همون اولش هیچوقت نبودی.. نیاز دارم امشب حرفامو بشنوی ولی چه فایده...دارم دق میکنم
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15193 🗿🗿🗿نععع انقد اسکلییی؟ نگاههه اسکل اسکل نکن خودت اسکل تریااااااا 💔🤣🤣ولی واقعاااا قلبم یهو درد گرفت تو کوچه پخش زمین شدم .... یجوری رفتی انگار از همون اولش هیچوقت نبودی.. نیاز دارم امشب حرفامو بشنوی ولی چه فایده...دارم دق میکنم
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 چراااا میخوام کلااا بی نام و نشون بشم خو ... یکی تاپیکامم نی نی یار قفل کرده سر فرصت بگم باز ... ناا چون هیشکی نی فلن منم و تویی و دلارام فقط نمیدونم مگ شب کارن🤣🤣🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 نگاههه اسکل اسکل نکن خودت اسکل تریااااااا 💔🤣🤣 ولی واقعاااا قلبم یهو درد گرفت تو کوچه پخش زم ... سر چی؟🥲 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15193 ناا چون هیشکی نی فلن منم و تویی و دلارام فقط نمیدونم مگ شب کارن🤣🤣🤣 اقاا من کار ندارممم ی کاریش کنین همین پردند ی تنه تاپیک و ب گو میبنده خیالت راحت 😐🤣🤣🤣 یجوری رفتی انگار از همون اولش هیچوقت نبودی.. نیاز دارم امشب حرفامو بشنوی ولی چه فایده...دارم دق میکنم
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15193 سر چی؟🥲 نمیدونمم ...یهو کلی افکار تو سرمم اومد یجوری رفتی انگار از همون اولش هیچوقت نبودی.. نیاز دارم امشب حرفامو بشنوی ولی چه فایده...دارم دق میکنم
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 اقاا من کار ندارممم ی کاریش کنین همین پردند ی تنه تاپیک و ب گو میبنده خیالت راحت 😐🤣🤣 ... 🤣🤣🤣 اخ دارم میرممم لنتیی ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
roseitaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 23950 نمیدونمم ... یهو کلی افکار تو سرمم اومد 🥲🥲 برو دکتر خب ؟ ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....