2777
2789

عمل قلب باز کرد من با سه تا بچه 5و 3 و 2ساله با اینکه کلاس رانندگی میرفتم با اینکه باشگاه میرفتم با اینکه برای یه امتحان فوق سخت بشدت درس میخوندم و کلی براش هزینه اموزشو اینا کرده بودم با اینکه برا بچه هام پرستار داشتم و اگه خونه نمیموندم و اون نمی اومد باید بابت هیچی بهش الکی پول میدادم همه کارامو کنسل کردم یه عاااااالمهوسیله جمع کردم رفتم خونش یه شهر دیگه که اونجا بمونمو ازش پرستاری کنم چون خواهر شوهر ندارم و تنها عروسشم چون خودشم میگف شما بیاید

مادرشوهرم عملشو تهران کرد خونه خواهرزادش موند که اونارم با خودش اورد یمدت بعد از عمل خونش

من همش میگفتم بمن چه نیازی دارن با سه تا بچه وقنی خواهر زادش باش اومده ؟ ولی نمیتونستم بگم بعد میگفتن نمیخواد بیاد اینو میگه ولی من با جون دل میخواستم برم حتی براش نذر هم کرده بودم خوب شه!

دو‌ دقیقه بچه نیار ببینم چی میگی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کرده گلم 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

خلاصه رفتیم خونش این خواهر زادش اصن نمیذاشت من به مادرشوهرم نزدیک شم براش غذا بپزم داروشو بدم برخورد خیلی قاطع و خشن که. فقط خودم غذا و داروشو میدم!! منم هاج و واج فقط کارای خودمو بچه هارو میکردم میگفتم اینا که منو لازم ندارن چرا نمیگن برم؟!

بی ادب تو فضول مسائل خصوصیه منم هسی به تو چه

با مامان همسرتم همینطوری حرف میزنی؟ 

حق داره ازت فراریه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

این خواهر زاده پرش کرد علیه من که اره عروست گفته چرا اینهمه میای اینجا نیا!!!! همشم دروغا

کلی پشت من حرف زد کلی حرف بد تهشم گفت هیچکس مامانو از من تحویل نگرفته ما اومدیم درحالیکه اصن اجازه نمیداد!!!