2777
2789

خودم خوندم جایی زعفر جن با سپاهش حاضر میشن در صحنه عاشورا و به امام حسین میگن بذار کمک کنیم ولی امام حسین قبول نمیکنه روز عاشورا روز عروسی زعفر یا جعفر جن بوده وقتی میان بهش خبر میدن لباس دامادی رو از تنش در میاره و با سپاهش میرن به سمت امام حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گویا امام حسین کمکش رو قبول نمیکنه و میگه مراقب بچه ها باش 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها نمی‌خوام ریا کنم بخدا ولی من  تاسوعا عاشورا آب نمی‌خورم یعنی دلم نمیاد ، امروز هوا بشدت گرم بود و منم آب نمی‌خوردم تو دسته و هیئن هم بودیم فقط میتونم بگم الهی بمیرم براشون چیکار میکردم سه روز تشنگی تو برهوت گرمای عراق ، بچه های کوچک همه تشنه

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

امام حسین کمکش رو قبول نمیکنه

چون نمیخواست جنگ نا عادلانه باشه

اگر امام حسین کمک جنیان و فرشتگان رو قبول میکرد، بی شک برنده میدان میشد

ولی چون لشگر مقابل اونهارو نمیدیدن و نا عادلانه بود، کمکشون رو قبول نکرد

وقتی فوت میکنه این الله بروجردی که باهاش در ارتباط بوده براش مراسم میگیره و تو کلی از روستاهای ایران ...

آیت الله بهجت بودن که براش مراسم گرفته. باهاش دوست بوده و ارتباط نزدیک داشته

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
2790
2778
2791
2779
2792