2777
2789
عنوان

خاستگار خوب😆

227 بازدید | 15 پست

شمای که ازدواج کردین میشه بگید اونی ک منتظرش بودین اومد خاستگاریتون؟ من خایتگار زیاد دارم ولی یکیو خوشم میاد ازش ارتباطمونم با خانوادش خوبه اگ بیاد قبول میکنم🫢

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامن اومد دیدم خیلی دوسم داره ویه مدت زیر نظرش بودم یسری مشکلات داشتم باقبول کردن اونا فهمیدم عشقش واقعیه خب یکارثابت و ماشینم داره،بعدعروسیمون با سعی و تلاش و سختی زیاد کم کم خونه م میخریم به امیدخدا ،دعامون کنین🥺❤

♥️🧿💍

خواستگار خوب یعنی یکی هم سطح خودت وگرنه اگه به امید بالاتر از خودت هستی تو رویایی، همونطور که ما به پایین تر از خودمون جواب رد میدیم اونام با پایین تر از خودشون جور نمیشن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
برامن اومد دیدم خیلی دوسم داره ویه مدت زیر نظرش بودم یسری مشکلات داشتم باقبول کردن اونا فهمیدم عشقش ...

انشالله خونه میخرید و به اندازه بزرگی قلبتون خدا بهتون ثروت بده❤️🥰چیشد قبول کردی

خواستگار خوب یعنی یکی هم سطح خودت وگرنه اگه به امید بالاتر از خودت هستی تو رویایی، همونطور که ما به ...

نه اتفاقا هم سطحیم شغل باباهامون یکیه

ولی حرفت منطقیه

نگووو😂😂😂 چیشد قبول کردی

همیشه تو تصوراتم یه پسر قد۱۹۰ ۱۹۵ کع همیشه تیپ رسمی دااره که جدیه و هووو اینارو تصور میکردم ولی الان نامزدم خیلی شوخه تیپشم اسپرته و یه شکم کوچولو داره توپره قدشم ۱۸۰ 😂😂اخلاق و خانواده اش تو انتخابم خیلی تاثیر داشت

همیشه تو تصوراتم یه پسر قد۱۹۰ ۱۹۵ کع همیشه تیپ رسمی دااره که جدیه و هووو اینارو تصور میکردم ولی الان ...

ای جان 😂🥰انشالله خوشبخت بشین

نههه من خاستگار مذهبی داشتم بابام حتی نزاشت بفهمم بعد چند ماه فهمیدم خودش رد کرد😂😂

سپاهی ها اصلا مذهبی نیستا کلا مارموز و نمک به حروم هستن 

اما نیروانتظامی و ارتش خوب هست

سپاهی ها اصلا مذهبی نیستا کلا مارموز و نمک به حروم هستن  اما نیروانتظامی و ارتش خوب هست

من ب همشون میگم مدهبی 😑 کلن کسایی ک دور رهبری و این چیزان مذهبین