2777
2789
عنوان

بهش بگم؟

133 بازدید | 19 پست

جواب نمیدین مجبورم دوباره تاپیک بزنم😑😂

تاپیک زدم که اتاق ندارم و فلان. بچها خیلی اذیتم. واقعا دختر نیازه یه اتاق جدا داشته باشه. من با برادرم تو یه اتاقیم. و اصلا راحت نیستم کنارش بشینم کارامو کنم.. دلم یه اتاق جدا و دخترونه میخاد حداقل با خاهرم مشکلی نیست. دوتایی توش باشیم. حسرت بزرگیه برام. وسایل توی اتاق مثل میز تحریر و ارایش و کمد جدا و اینا. اگه تجربه بی اتاقی نداشته باشین یا هم سنم نباشین متوجه احساسم نمیشین.. هر روز گریه میکنم. هر کیو میبینم اتاق دخترونه و جدا داره ناراحتم میکنه. بعد حالا تنها فکری که به ذهنم رسید اینه که بگم پدر و مادرم بیان توی هال بخابن تا منو خاهرم بریم اونجا جدا بخابیم. ولی خب مامانمم دلش میخاد شاید توی اتاقش بخابه.. ولی بهش بگم هال بخابن چی میشه به نظرتون؟ هال مثل اتاق برای خودشون باشه. نمیریم اونجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه ،برادرت بیاد تو هال شما اتاق اونو بردارید

خب اخرش میاد داخلش میشینه کاراشو کنه. همیشه هم کثیف و شلخته. نمیشه بشینیم کنارش ما هم. راحت نیستم واقعا

چیشده مگه😂

منم دوس دارم یه اتاق خودم داشته باشم خونمون فقط یه اتاق داره اینطور خیلی بده مثلا من خوابم یهو میان به سر و صدا به داد و بیداد کردن یا دارم درس میخونم مامانم میگه برو بیرون میخوام بخوابم دوس دارم یه کمد خودم تنهایی داشته باشم ولی الان همه لباسا توی یه کمدن لباسا من اصن جاشون نمیشه 😭😭😭😭😭 دلم پره😂😂😭😭😭